"Демократична България" издигна древната комунистическа номенклатура Цветозар Томов за член на ЦИК

Цветозар Томов е символ на "експертното" бояджийство

Социологът Цветозар Томов
Социологът Цветозар Томов

Заклетите политически ментета от "Демократична България" останаха верни на своята болшевишка природа и издигнаха за член на ЦИК лицето Цветозар Томов. Лицето Томов е древна комсомолска и комунистически номенклатура, която се е пръкнала и развила в дебрите на най-влиятелния отдел на ЦК на БКП - отдел "Организационен". Скоро след като завършва висшето си образование през 1977 г., той е привлечен в Научно изследователския институт за младежта (НИИМ) при ЦК на ДКМС. След няколко години вече е сътрудник на Информационно-социологическия център към отдел "Организационен" при ЦК на БКП. 

 

Цветозар Томов като сътрудник при Информационно-социологическия център на ЦК на БКП
Цветозар Томов като сътрудник при Информационно-социологическия център на ЦК на БКП Източник: Zonanews
Цветозар Томов като сътрудник при ИСЦ на ЦК на БКП

Ето какво пише за целите и задачите на този център неговият директор до 1975 г. и много близък сътрудник на Людмила Живкова - Елит Николов:
"В ЦК на БКП се появи ново информационно звено, наречено Информационно-социологически център. Не след дълго той беше поставен под наблюдението на първото лице в партията (израз за причисляване на отделите от апарата на ЦК към един или друг от неговите ръководители). Утвърдените му устройство, цели и задачи го оформиха и като отдел за стратегическа информация. Или като звено, предназначено за обслужване на партийното ръководство със стратегически сведения, справки, обобщения и проекти".

 

Ето такъв човек издигат криптокомунистите от ДеБъ, с което за пореден път доказват своя измамен характер и целта, която им е поставена от задкулисните им кукловоди - да отвлекат голяма част от десния вот в посока на една фалшива коалиция, в която почти всички от лидерите и влиятелните й лица са с комунистически произход, самите те са били или са наследници на комунистическа номенклатура, или пък са със зависимости към службите (те или най-близките им роднини). Но иначе не спират да говорят за лустрация, което правят със същата сатанинска цел - да опорочат докрай и минималните възможности за някаква лустрация 30 години след края на тоталитарния режим. 

 

Цветозар Томов е символ на "експертното" бояджийство - до 2014 г. люто проклинаше ГЕРБ и Борисов, а след това набързо забрави казаното  и стана член на ЦИК от квотата на същата тази ПП ГЕРБ. След няколко години лицето Цветозар Томов не беше подкрепен от ГЕРБ за нов мандат като член на ЦИК и се започна бръщолевене на врели-некипели срещу ГЕРБ, без нито един разумен аргумент. Днес Томов акостира там, където винаги е бил - при ментетата от криптоболшевишката секта "Демократична България". 

Още от "Разкрития"

Жельо Бойчев доказа с документи, че пред Русия служебното правителство е било за "Южен поток"

Първият документ е електронно съобщение, пратено от iPhone, от служебния министър Васил Щонов до лице на име Леонид, а вторият е от зам.-шефът на "Южен поток" от руска страна Алексей Сребряков

Прочетете повече прочетете повече

Водещи новини

ГЕРБ: Язовир "Пазар дере" е източен за 3 дни, това е тежка манипулация на предизборния щаб на Радев

Пред медиите кандидат-депутатът от 24 МИР Тома Биков настоя секретарят на президента по антикорупция Пламен Узунов да даде обяснение за разпространените в интернет кадри, на които се вижда как той получава торба с неизвестно съдържание от бившия митнически шеф Петко Петков

Последни новини

Най-четени