Диана Дамянова вече не е пиар на Петков, сменят я лица, свързвани с Прокопиев, Цветанов и Ротшилд

Като причина за оттеглянето ѝ се посочват гафовете, които е допуснала

Линда Петкова и Диана Дамянова
Линда Петкова и Диана Дамянова Източник: Zonanews

Диана Дамянова вече не обслужва правителството и премиера Кирил Петков. Според агенция ПИК от един месец тя вече не се занимавала с връзките с медиите на правителството.  Дамянова само щяла да се грижи за партията "Продължаваме промяната" и отделни лица в нея.

 

Като причина за оттеглянето ѝ се посочват гафовете, които е допуснала, както и това, че Кирил Петков и Лена Бориславова вече не се вслушвали в съветите и. Изявите на  премиера Петков  ще се поемат от  двама съветници – Евгени Ангелов и Борислав Велков, които според запознати, били близки до медийния бос и ръководител на кръга "Капитал" Иво Прокопиев.

 

Интересна част от биографиите и на двамата, е че са работили в правителствата на Бойко Борисов, но в последствие са били освободени. Евгени Ангелов е бил зам.-министър на икономиката, енергетиката и туризма по време на първия кабинет на Борисов. Той беше в екипа на Трайчо Трайков. Преди да влезе в държавната администрация, Ангелов е бил директор в TriGranit Development, една от най-големите фирми на Натаниъл Ротшилд в областта на недвижимите имоти.

 

Евгени Ангелов е бил директор в TriGranit Development, компания на Натаниъл Ротшилд
Евгени Ангелов е бил директор в TriGranit Development, компания на Натаниъл Ротшилд Източник: Zonanews
TriGranit Development е компания на Натаниъл Ротшилд
TriGranit Development е компания на Натаниъл Ротшилд Източник: Zonanews


 Борислав Велков бе близък навремето на Цветан Цветанов. Баща му Славчо Велков е БСП функционер и бивш депутат от БСП. Въпросният представящ се за велик "командос", "експерт по национална сигурност" и "антитероризъм", е всъщност бивш военен, после милиционер, уволнен от МВР, защото отказал да отиде във вътрешни войски по време на Възродителния процес и се направил на болен. След уволнението си от МВР той става касиер-домакин в едно африканско посолство.

 

Славчо Велков не е никакъв експерт по антитероризъм - бил е касиер-домакин
Славчо Велков не е никакъв експерт по антитероризъм - бил е касиер-домакин Източник: Zonanews

Младият Велков има сложна политическа биография - дълго време е част от ГЕРБ, ръководи Зала "Арена Армеец", а за кратко е и в НДК, където обаче си тръгва след скандал. След престой при Цветанов, Борислав Велков отново сменя лагера и се оказа в щаба за преизбиране на Румен Радев. Сега е при Кирил Петков. 

Още от "Разкрития"

Украинското военно разузнаване обвини руските специални служби за атаката в Подмосковието

Кремълският тиранин започна кариерата си с това и иска да я завърши със същите престъпления срещу собствените си граждани, каза Андрей Юсов, представител на ГУРМО

Прочетете повече прочетете повече

Руското разузнаване се съвзема след масовото експулсиране на руски шпиони през първата година от войната в Украйна

Военното разузнаване ГРУ, Федералната служба за сигурност и външното разузнаване СВР фатално подцениха способността и волята на Украйна да се съпротивлява

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени