Голият дядо, който ще става министър на Кирил Петков: Крим е руски! Завзет е както ние Източна Румелия

Припомняме, че шефът на Еконт си пада по странностите, иска да го наричат Ник, снима се гол, въпреки напредналите му години

Николай Събев (вдясно)
Николай Събев (вдясно)
Спряганият за министър на транспорта в кабинета на "Продължаваме промяната" Николай Събев сравни Крим със Съединението. Това стана под публикация в личния му профил във Фейсбук. Припомняме, че шефът на Еконт си пада по странностите, иска да го наричат Ник, снима се гол, въпреки напредналите му години и т.н., коментира 7 дни България. Но, че ще подкрепи така президентската позиция анти-ЕС никой не е очаквал!?
 
"Ако български войски са завзели някакъв полуостров, чия територия е това? Не питам дали е призната или не. Питам чия територия е? Моля, тези които се упражняват в цитиране, без мислене, да не пишат тук.", гаси поста му.
 
Постът на Николай Събев
Постът на Николай Събев Източник: Facebook
В коментар под него той допълва:
"Съединението е актът, с който на 6 септември (18 септември по нов стил) 1885 година автономната област Източна Румелия се отцепва от Османската империя и се обединява с Княжество България, противно на решенията на Великите сили на Берлинския конгрес." Британският дипломат Уилям Уайт е казал "Източна Румелия е българска", с което си е навлякъл гнева на участниците в Берлинския договор.", пише Събев.  

Още от "Разкрития"

ДАНС: Установена е една комуникация на Асен Василев със Стефан Димитров, той пък запознал Банкова с Коцев

Не е вярно, че служител на ДАНС е свързал Банкова със Стефан Димитров, нито че агенцията покровителства наркотрафик, каза Тончев в отговор на въпрос от депутатите

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени