Има ли нужда Методи Андреев от медицинска помощ, защото явно не помни какво е казал на 22.12.2021 г.?

Аз примерно съм подкрепил президента Радев за втория мандат. Колкото и парадоксално да звучи - това е факт, заявява Андреев пред БНР на 22 декември 2021 г.

Статията на Методи Андреев в сайта Фактор от 15 март 2022 г.
Статията на Методи Андреев в сайта Фактор от 15 март 2022 г. Източник: Скрийншот/Фактор

Лицето Методи Андреев е казал във вторник пред близкия до Цветан Цветанов сайт "Фактор" следното:
"Никой не е давал на Румен Радев втори мандат, за да обслужва руските интереси и да дистанцира България от НАТО".


Нека припомним на Методи Андреев #КОЙ даде втори мандат на Румен Радев. Слушаме интервю на самия Методи Андреев (бивш депутат от ГЕРБ, преди това от СДС) в предаването "Нещо повече" по БНР. Датата е 22 декември 2021 г.:

"То не е странно - аз тях ги разбирам тея хора. И президента Радев, и Стефан Янев. Ся, те са хора, генерали от старата генерация. За тях Съветският съюз е въздуха и водата като за всяко живо същество. Това аз ги разбирам - лошо няма. 

Обаче - след като са решили да правят промяна те трябва да знаят, че тази корупция срещу която те се борят, защото те действително искат да се борят с тази корупция и заради която аз примерно съм подкрепил президента Радев за втория мандат. Колкото и парадоксално да звучи - това е факт".

 

Без коментар! 

Чуйте тази част от интервюто на Методи Андреев на звуковия файл по-долу, в която той сам си признава, че е гласувал за проводника на руските интереси Радев. 


Още от "Разкрития"

The Insider: Бивш руски военен и съпругата му от ГРУ са организирали саботажи в натовски държави, вкл. България

Подразделение № 29155 на ГРУ е организирало бомбени атентати в страни от Европейския съюз от 2011 г. насам, а първата диверсия е извършена в склад в България

Прочетете повече прочетете повече

Теменужка Петкова: Документите, показани от групата "Българските елфи", нямат нищо общо с Пътната карта за изграждането

Бившият министър отхвърли и тезата, че с изграждането на тръбата България била обслужила интересите на Русия за заобикалянето на Украйна при преноса на газ, което е позволило на Путин да нападне Киев

Прочетете повече прочетете повече

ДАНС: Установена е една комуникация на Асен Василев със Стефан Димитров, той пък запознал Банкова с Коцев

Не е вярно, че служител на ДАНС е свързал Банкова със Стефан Димитров, нито че агенцията покровителства наркотрафик, каза Тончев в отговор на въпрос от депутатите

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени