Изгонена от "Антикорупционния фонд" заради нарушаване на финансовата дисциплина стана депутат от "Продължаваме Промяната"

Председателят АКФ Филип Гунев е изложил протокол подробни мотиви за освобождаването на Петрова

Мирослава Петрова и Кирил Петков
Мирослава Петрова и Кирил Петков

Изгонената заради нарушение на финансовата дисциплина от "Антикорупционен фонд" Мирослава Петрова  стана народен представител от партията на Кирил Петков и Асен Василев, разкрива Tribune.bg. Тя  влиза в Народното събрание благодарение лично на Петков, който се отказа от депутатското си място от 24-и район в София. За финансовите действия на бъдещата народна представителка, става от ясно от протокол на  "Антикорупционен фонд", с който медията разполага.

 

На 20.11.2018 година е свикано заседание на Съвета с две точка в дневния ред и те са освобождаване на г-жа Мирослава Петрова от поста и назначение на временно изпълняващ длъжността. От протокола става ясно, че по време на заседанието председателят Филип Гунев е изложил и подробни мотиви за освобождаването на Петрова, сред които са нарушаване на финансово-счетоводната дисциплина и добрите практики, както и неизпълнение на решения на Съвета от същата година. Освобождаването на Мирослава Петрова е прието единодушно от присъстващите.

 

Протоколът на Антикорупционния фонд, където е описано освобождаването на Мирослава Петрова
Протоколът на Антикорупционния фонд, където е описано освобождаването на Мирослава Петрова`
Протоколът на Антикорупционния фонд, където е описано освобождаването на Мирослава ПетроваИзточник: Tribune.bg


Името на Мирослава Петрова нашумя и покрай групата "Да запазим Корал" , където бе замесена в скандал за източване на средства. Във фейсбук коментар Мария Кавлакова посочва: "Ми такива, дето са пипали в дарителската на "да запазим Корал" и за тях ли да гласуваме"? 

Още от "Разкрития"

ДАНС: Установена е една комуникация на Асен Василев със Стефан Димитров, той пък запознал Банкова с Коцев

Не е вярно, че служител на ДАНС е свързал Банкова със Стефан Димитров, нито че агенцията покровителства наркотрафик, каза Тончев в отговор на въпрос от депутатите

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени