Какво прави Антон Кутев на правителственото заседание днес, след като уж подаде оставка?

Ситуацията наподобява тази с Корнелия Нинова

Антон Кутев уж подаде оставка, а днес отново беше на заседание на МС
Антон Кутев уж подаде оставка, а днес отново беше на заседание на МС Източник: Флагман

Миналата седмица говорителят на правителството Антон Кутев подаде оставка след скандал с Корнелия Нинова. Лидерката на БСП тогава обвини Кутев, че от името на служебния кабинет поискал тя да се оттегли от партийния пост.

 

"Във връзка с преднамерено предизвикани предизборни спекулации и воден от нежеланието си да въвличам служебното правителство в излишно напрежение ви уведомявам, че днес депозирах оставката си като говорител на правителството пред премиера Стефан Янев", написа Кутев във фейсбук миналата сряда.

 

Антон Кутев уж подаде оставка, а днес отново беше на заседание на МС`
Антон Кутев уж подаде оставка, а днес отново беше на заседание на МСИзточник: Флагман

В началото на правителственото заседание тази сутрин обаче той отново бе на обичайния си пост – до заседателната маса на министрите, с документ в ръка, разкрива Флагман.

 

Дали Стефан Янев не е приел оставката на Антон Кутев – чакаме отговор от правителствената пресслужба. Ситуацията обаче наподобява тази с Корнелия Нинова. Тя подаде оставка, но обяви, че продължава да води БСП до нейното приемане от Конгреса през януари и насрочването на нови избори за лидер на партията.

 

Виолета Комитова явно здраво я пере съчмата по цялата глава
Виолета Комитова явно здраво я пере съчмата по цялата глава Източник: Флагман

 

Още от "Разкрития"

Изтекоха скандални разговори на правосъдния министър Демерджиев: "Б.Р. ще обеси Делта гард, знаеш към кой съм поел ангаж

Zonanews.bg публикува разкритията на ПИК и се присъединява към настояването прокуратурата да провери автентичността на скандалният чат

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени