Камерите "проговарят"! Трима цивилни полицаи влизат в МС за инструкция в нощта преди арестите на Борисов, Горанов и Арнаудова. Сатанинският замисъл е бил да подхвърлят дрога в домовете им!

Разследва се дали това не са "кристалите" на Семерджиев

Лена Бориславова, Кирил Петков и "дизайнерските пици"
Лена Бориславова, Кирил Петков и "дизайнерските пици" Източник: ПИК

Продължават разкритията на ПИК за "чувствителните доставки" в МС в нощта, когато беше арестуван напълно незаконно лидерът на най-голямата опозиционна партия Бойко Борисов. В нов мейл до изданието са приложени снимки (скрийншотове) от камерите в Министерския съвет. Те са уловили случващото се на служебния вход на правителствената сграда - от нощта преди ареста на Бойко Борисов - 17 март тази година, и от нощта на самия арест - 18 март.

 

Според източниците ни на кадъра от 17 март тримата мъже в гръб са цивилни разследващи полицаи от ГДНП. Те влизат в МС по тъмна доба - в 19,16 часа, за да получат указания лично от премиера Кирил Петков как да извършат ареста на Борисов на следващия ден.

 

Кадър от 17 март с трима влизащи в МС разследващи полицаи от ГДНП
Кадър от 17 март с трима влизащи в МС разследващи полицаи от ГДНП Източник: ПИК

Те са били инструктирани за претърсванията в домовете на Борисов, Горанов и Арнаудова, като първоначалната идея на Петков е била някой от полицейските служители да подхвърли доставените по-рано "кристали в пици" в дома на един от тримата и по този начин да бъде дискредитирана не само личността на политика, но и опозиционната партия ГЕРБ.

 

Кристалите са били опаковани в добре изчистени пакетчета - лесни за подхвърляне сред дрехите в гардероб или банята, например. Подозира се, че един от доставчиците на "пици с кристали" в МС е убиецът Георги Семерджиев.

 

Втори кадър, на който се вижда отчетна кола на ГДНП, която влиза в МС
Втори кадър, на който се вижда отчетна кола на ГДНП, която влиза в МС Източник: ПИК

На втория кадър от 20,06 часа на 18 март (нощта на арестите) се вижда полицейски автомобил, който влиза през портала на служебния вход на МС. Според източниците ни това е "отчетна" кола на ГДНП с екип цивилни полицаи, които пристигат за нови указания в кабинета на премиера буквално минути след нахълтването в дома на Бойко Борисов. 

 

На третия кадър от същата бурна нощ - в 23,16 часа, се вижда лек автомобил със затъмнен номер, за който се предполага, че носи поредна "доставка" - пици с дизайнерска дрога за консумация директно в покоите на министър-председателя. 

 

Третият кадър, който носи дизайнерски пици в МС
Третият кадър, който носи дизайнерски пици в МС Източник: ПИК

В предишния ни материал вече публикувахме кадър от 18 март в 19,06 часа на автомобил "Фолксваген голф", за който се твърди, че превозва лично Георги Семерджиев и негова спътница - полицайка.

Динамичният трафик на полицейски и цивилни коли през служебния вход на МС в дните около ареста на Бойко Борисов е забележителен и подозрителен, отчитат разследващи. 

 

Според мейла, който изданието е получило, тепърва предстоят интересни разкрития от камерите на входовете на МС и в самата сграда. По всички материали, снимки, свидетелства и данни, описани в публикациите на ПИК, тече активно разследване. 

Още от "Разкрития"

The Insider: Бивш руски военен и съпругата му от ГРУ са организирали саботажи в натовски държави, вкл. България

Подразделение № 29155 на ГРУ е организирало бомбени атентати в страни от Европейския съюз от 2011 г. насам, а първата диверсия е извършена в склад в България

Прочетете повече прочетете повече

Теменужка Петкова: Документите, показани от групата "Българските елфи", нямат нищо общо с Пътната карта за изграждането

Бившият министър отхвърли и тезата, че с изграждането на тръбата България била обслужила интересите на Русия за заобикалянето на Украйна при преноса на газ, което е позволило на Путин да нападне Киев

Прочетете повече прочетете повече

ДАНС: Установена е една комуникация на Асен Василев със Стефан Димитров, той пък запознал Банкова с Коцев

Не е вярно, че служител на ДАНС е свързал Банкова със Стефан Димитров, нито че агенцията покровителства наркотрафик, каза Тончев в отговор на въпрос от депутатите

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени