Киро, публикувай сертификата за прекратяване на канадското ти гражданство, зове политологът Антон Тодоров

Публикуването на собствения му отказ не означава нищо, допълва политологът

Кирил Петков
Кирил Петков Източник: МС

От фейсбук профила на политолога Антон Тодоров

 

"Киро Язовиро може да се мери по наглост и безсрамие единствено с Плеймейтката на Черепа и още няколко от този подвид. Пуснал преди час в профила си във Фейсбук СОБСТВЕНИЯ СИ ОТКАЗ от канадско гражданство с дата 21 април т.г. и продължава да твърди, че това доказвало, че той не бил канадски гражданин!?!?
Нека обясня отново няколко неща. Първо, това е копие на НЕГОВОТО волеизявление, че се отказва от канадско гражданство, но както вече и кучетата на село разбраха - това НЕ ОЗНАЧАВА, че той не е с двойно гражданство.
Второ, за да се случи това (приключване на цялата процедиру по прекратяване на канадско гражданство), трябва да има изричен документ от канадската държава, който да ДОКАЗВА, че е извървяна цялата процедура по отказа и съответно потвърждаването на Канада, че той вече не е нейн гражданин.
В този смисъл - къде е потвърждението на канадските власти, че вече не е канадски гражданин? Ако няма такова (какъвто е случаят), то той й към момента е с двойно гражданство. Да не говорим за момента на назначаването му за министър. Киро, публикувай сертификата за прекратяване на канадското ти гражданство! Стига с тези номера от селски вечеринки, не е канадско, балканско е!".

Интересен факт е, че нотариусът, който е заверил молбата се казва Валентина Механджийска и адресът на кантората ѝ съвпада с адреса на "Да, България" - София бул. Драган Цанков 12-16, ет. 1 офис № 3А.

Още от "Разкрития"

ДАНС: Установена е една комуникация на Асен Василев със Стефан Димитров, той пък запознал Банкова с Коцев

Не е вярно, че служител на ДАНС е свързал Банкова със Стефан Димитров, нито че агенцията покровителства наркотрафик, каза Тончев в отговор на въпрос от депутатите

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени