Мая Манолова и Атанас Пеканов строят новата партия на Румен Радев! Стартът е през март!

Според анализатори новият проект е обречен на крах

Мая Манолова и Атанас Пеканов
Мая Манолова и Атанас Пеканов Източник: Вестоносец

Конструирането на новата партия на президента Румен Радев стартира през месец март. Това разкриха източници от най-близкото обкръжение на бившия пилот. Сърдитото старче от "Дондуков" 2 е бесен на Кирчо и Кокорчо, че вече не му вдигали телефона и са му орязали всички възможности за влияние върху правителството.

 

За строители на новия си проект Радев е избрал не кого да е, а едно старо и известно име от политическата сцена и едно ново. Старият познайник е вечната Амбър – Мая Манолова, която е политическа мерудия на всяка манджа в държавата. А новото – вицепремиерът от последното служебно правителство Атанас Пеканов.

 

Мая Манолова
Мая Манолова Източник: Zonanews

С името на Мая Манолова Радев се надявал да успее да привлече в новата си партия старите комунисти в страната, както и пенсионерите, които харесвали бившата омбудсманка заради неизчерпаемата й енергия и страстта й да участва във всеки скандал със всяка власт. В лицето на Атанас Пеканов пък Радев виждал възможност да създаде успешен аватар на изхабените Кирчо и Кокорчо. Той е млад, симпатичен, учил е в чужбина.

 

Според анализатори новият проект е обречен на крах. Първо – Мая Манолова вече беше унизена и изхвърлена от парламента няколко пъти. След последното й фиаско на изборите през ноември бившата социалистка беше натирена след неуспешните й опити да се изкара политическа девица. От друга страна, запознати коментират, че Атанас Пеканов не е случайно име и зад него изплува сянката на бившия шеф на БСП Сергей Станишев.

 

Атанас Пеканов
Атанас Пеканов Източник: МС

Младокът бил лично негово откритие в по време на служебните правителства лично небеизвестната жена на Станишев – Моника Станишева, се грижела за имиджа на прехваления момък. Но дори нейните свръх умения в ПР-а и рекламата не успяха да спасят осрания задник на Пеканов, който за 7 месеца не успя да подготви и изпрати в Брюксел годен План за възстановяване. В следствие на безумията на Пеканов и екипа му, Европейската комисия направи предложенията им на решето и им го върна с оценка "слаб 2".

Източник: Вестоносец.бг

 

Още от "Разкрития"

The Insider: Бивш руски военен и съпругата му от ГРУ са организирали саботажи в натовски държави, вкл. България

Подразделение № 29155 на ГРУ е организирало бомбени атентати в страни от Европейския съюз от 2011 г. насам, а първата диверсия е извършена в склад в България

Прочетете повече прочетете повече

Теменужка Петкова: Документите, показани от групата "Българските елфи", нямат нищо общо с Пътната карта за изграждането

Бившият министър отхвърли и тезата, че с изграждането на тръбата България била обслужила интересите на Русия за заобикалянето на Украйна при преноса на газ, което е позволило на Путин да нападне Киев

Прочетете повече прочетете повече

ДАНС: Установена е една комуникация на Асен Василев със Стефан Димитров, той пък запознал Банкова с Коцев

Не е вярно, че служител на ДАНС е свързал Банкова със Стефан Димитров, нито че агенцията покровителства наркотрафик, каза Тончев в отговор на въпрос от депутатите

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени