Още гаври на Шипка: Русофили тъпчат знамето на ЕС (ВИДЕО)

Полицията гледа безучастно

На видеото се вижда как мъжът тъпче знамето на ЕС
На видеото се вижда как мъжът тъпче знамето на ЕС Източник: Скрийншот/Facebook

Екцесиите на русофилите от БСП и "Възраждане" на 3 март на връх Шипка, които замеряха премиера Кирил Петков и председателя на Народното събрание Никола Минчев със снежни топки се оказаха само част от изстъпленията на петата колона у нас, съобщава Breaking.bg. Това става ясно от видеоклип, разпространяван в русофилски групи под заглавие "Неизлъчен кадър от българските медии".

 

В клипа се вижда как в подножието на паметника на връх Шипка възрастен мъж сваля закачането знаме на Европейския съюз, заедно с българското и руското, хвърля го на земята и започва да го тъпче под радостните възгласи на тълпата. Минута по-късно жена със скиорски дрехи хваща синьото знаме и го изхвърля зад постамента.

 

На видеото се виждат на петима полицаи, които гледат безучастно. И не предприемат никакви действия. България все пак е пълноправен член на Европейския съюз и поругаването на знамето му е черно петно върху и без това оклепаното име на страната като "троянски кон на Русия", коментираха възмутени граждани.

 

Вижте позорното видео:


Още от "Разкрития"

ДАНС: Установена е една комуникация на Асен Василев със Стефан Димитров, той пък запознал Банкова с Коцев

Не е вярно, че служител на ДАНС е свързал Банкова със Стефан Димитров, нито че агенцията покровителства наркотрафик, каза Тончев в отговор на въпрос от депутатите

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени