От Брюксел разобличиха лъжите на правителствения пресцентър: Не сме правили снимката на Петков с Блинкен

Единственото ясно е, че кадърът е направен по време на Мюнхенската конференция по сигурността

Изрязаната снимка на Кирил Петков с Антъни Блинкен и Димитър Ковачевски
Изрязаната снимка на Кирил Петков с Антъни Блинкен и Димитър Ковачевски

Брюксел не е направил снимката на българския премиер Кирил Петков и държавния секретар на САЩ Антани Блинкен. Това са заявили в официален отговор за Tribune.bg от Аудио-видео центъра на Европейската комисия.

 

От медията са се свързали с тях във връзка с обяснението на пресцентъра на Министерския съвет, че: "Снимките пристигат директно от европейските институции". Оказва се, че източникът на фотографията не е Брюксел.

 

Така мистерията около фотографът или институцията, който/която е автор на снимката, от която както стана ясно по-рано е изтрит македонският премиер Димитър Ковачевски, се заплита. Не е изключено тя да е направена от някоя от делегациите.

 

Снимката се появява в цял вид в Туитър акаунта на македонския премиер Ковачевски. Част от нея се оказа публикувана и във Фейсбук страницата на министър-председателя Кирил Петков. От МС не са дали никаква информация относно въпросната среща. Единственото ясно е, че кадърът е направен по време на Мюнхенската конференция по сигурността.

 

Форматирането на снимката предизвиква много въпроси. Кой я е направил, защото е публикувана в различен формат? Крие ли нещо Кирил Петков с кропването на фотографията?

Още от "Разкрития"

The Insider: Бивш руски военен и съпругата му от ГРУ са организирали саботажи в натовски държави, вкл. България

Подразделение № 29155 на ГРУ е организирало бомбени атентати в страни от Европейския съюз от 2011 г. насам, а първата диверсия е извършена в склад в България

Прочетете повече прочетете повече

Теменужка Петкова: Документите, показани от групата "Българските елфи", нямат нищо общо с Пътната карта за изграждането

Бившият министър отхвърли и тезата, че с изграждането на тръбата България била обслужила интересите на Русия за заобикалянето на Украйна при преноса на газ, което е позволило на Путин да нападне Киев

Прочетете повече прочетете повече

ДАНС: Установена е една комуникация на Асен Василев със Стефан Димитров, той пък запознал Банкова с Коцев

Не е вярно, че служител на ДАНС е свързал Банкова със Стефан Димитров, нито че агенцията покровителства наркотрафик, каза Тончев в отговор на въпрос от депутатите

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени