"Почтените" Кирил Петков и Асен Василев - политически заложници на авер на Митьо Очите

Румен Радев е намесен в калимерата, защото в Бургас с него плътно се движи доскорошният заместник на Георги Манев - Константин Бачийски

Бенчо Бенчев и Митьо Очите
Бенчо Бенчев и Митьо Очите Източник: Zonanews

Партията "Средна европейска класа" е една от двете основни формации, върху които ще стъпи "Продължаваме промяната" на Кирил Петков и Асен Василев. Допреди пет дни нейн председател беше Георги Манев.

 

Зарк ООД
Зарк ООД Източник: Zonanews

 

Би Ен Джи
Би Ен Джи Източник: Zonanews

Това е същият човек, който е съдружник в две фирми с Бенчо Бенчев, когото пък арестуваха в Истанбул заедно с Митьо Очите.

 

Георги Манев
Георги Манев Източник: Facebook

А Петков и Василев си късат ризите и се кълнат, че проверяват всичко около тях за почтеност! Излиза, че е съвсем почтено да повериш бъдещето на претенциозния си политически проект в ръцете на хора, обвързани с бизнес и други зависимости с българския ъндърграунд.

 

Константин Бачийски и Кирил Петков
Константин Бачийски и Кирил Петков Източник: Facebook

Важно е да се подчертае, че и Румен Радев е намесен в калимерата, защото в Бургас с него плътно се движи доскорошният заместник на Георги Манев - Константин Бачийски, който от няколко дни формално е лидер на "Средна европейска класа" - партията-носител на "Продължаваме промяната".

 

Румен Радев и Константин Бачийски от Средна европейска класа
Румен Радев и Константин Бачийски от Средна европейска класа Източник: Facebook

Но за никого не е тайна, че съдружникът на авера на Очите дърпа конците в тази политико-бизнес платформа, каквато партията "Средна европейска класа" представлява. 

Още от "Разкрития"

Теменужка Петкова: Документите, показани от групата "Българските елфи", нямат нищо общо с Пътната карта за изграждането

Бившият министър отхвърли и тезата, че с изграждането на тръбата България била обслужила интересите на Русия за заобикалянето на Украйна при преноса на газ, което е позволило на Путин да нападне Киев

Прочетете повече прочетете повече

ДАНС: Установена е една комуникация на Асен Василев със Стефан Димитров, той пък запознал Банкова с Коцев

Не е вярно, че служител на ДАНС е свързал Банкова със Стефан Димитров, нито че агенцията покровителства наркотрафик, каза Тончев в отговор на въпрос от депутатите

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени