ПП призовават с мейли държавната администрация на протеста на "Боец"

Самата организация "Боец" се занимава основно с протести срещу прокуратурата и често наброяват не повече от 10 души

Кирил Петков и Асен Василев
Кирил Петков и Асен Василев Източник: Пресцентър на МС

"Продължаваме промяната" праща мейли до държавната администрация с призив за протест. В него те искат държавни служители да вземат участие в протест срещу Калин Стоянов и МВР, пише Tribune.

 

Интересно е, че протестът е организиран от "Боец". ПП пък търсят подкрепа и масовка, не от своите членове и привърженици, а от държавни служители, които те подмениха през последните три години. Самата организация "Боец" се занимава основно с протести срещу прокуратурата и често наброяват не повече от 10 души.

 

В мейла си от ПП пишат, че протестът трябва да е против вътрешния министър Калин Стоянов, защото според тях той имал участие в кражба на гласове и се съмняват в честността на вота, без да има каквито и да било доказателства за техните твърдения.

 

"На пътя на честните и независими избори стои една фигура – тази на Калин Стоянов", пишат от ПП в мейла си. Те обвиняват вътрешния министър за отговорен за полицейско насилие и безредици пред Националния стадион.

 

Припомняме, че за протеста срещу БФС беше отговорен главният секретар на МВР Живко Коцев, кадър на ПП-ДБ и разрешен отново от кмета им Васил Терзиев. 

 

Промяната-протест-Боец
Промяната-протест-Боец Източник: Tribune.bg
Промяната-протест-Боец`
Промяната-протест-Боец` Източник: Tribune.bg

 

Още от "Разкрития"

Теменужка Петкова: Документите, показани от групата "Българските елфи", нямат нищо общо с Пътната карта за изграждането

Бившият министър отхвърли и тезата, че с изграждането на тръбата България била обслужила интересите на Русия за заобикалянето на Украйна при преноса на газ, което е позволило на Путин да нападне Киев

Прочетете повече прочетете повече

ДАНС: Установена е една комуникация на Асен Василев със Стефан Димитров, той пък запознал Банкова с Коцев

Не е вярно, че служител на ДАНС е свързал Банкова със Стефан Димитров, нито че агенцията покровителства наркотрафик, каза Тончев в отговор на въпрос от депутатите

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени