Прокопиев празнува в компанията на вицепремиера Гроздан Караджов

След селфито с Делян Пеевски, Владо Панев се залепи за шефа на "Капитал

Иво Прокопиев празнува в елитно заведение
Иво Прокопиев празнува в елитно заведение Източник: ПИК
Новият силен човек в държавата Иво Прокопиев отпразнува факта, че е овладял почти безконтролно властта на баровско парти снощи в елитния клуб "Карусел" на "Раковска", пише ПИК.
 
Прокопиев и съпругата му Галя пращяха от щастие и приемаха поздравления от вицепремиери, министри, бизнесмени, общественици, банкери. Сектата на "Капитал" се окъпа в отлично новогодишно настроение, съпроводено с пищна украса, високомаркови уискита, бездънни трапези и хитова музика до зори. Висок дух демонстрира и съдружникът на Прокопиев – Теодор Захов, известен с честите си визити в кабинета на Бойко Борисов в сградата на "Проното".
 
Прокопиеви има защо да са доволни – в управляващата коалиция са и двете им лабораторни формации – "Демократична България" и "Продължаваме промяната". Превзеха и правосъдно министерство чрез секретарката на Христо Иванов и сега им остава да вземат главите на неудобния им главен прокурор Иван Гешев и шефа на КПКОНПИ Сотир Цацаров, който им е запорирал имущество за 200 милиона лв. В същото време медиите им са всепризнат проправителствен официоз и се радват на любовта на американското посолство, където често подават "докладни" за конкурентите си.
 
В клуб "Карусел" да целуне ръка на бигбоса сред първите бе вицепремиерът и министър на регионалното развитие Гроздан Караджов. Особено колоритен бе скандалният депутат от "Демократична България" Владислав Панев, който цяла вечер не се отдели и за секунда от шефа си Прокопиев и бе нещо като ентъртейнър на купона.
 
Миналата седмица Панев бе принуден да подаде оставка като зам.-шеф на ДБ заради селфи с Делян Пеевски. Сега, вероятно за да изкупи "греха си", той се нареди плътно до Прокопиев и постоянно измолваше милостта му с доверчиво-кучешки погледи.
 
Панев е колекционер на олигарси, шегуваха се с него журналисти от "Капитал".
 
Сред бизнесмените, отишли на крака при богбоса Прокопиев, изпъкваха шефът на Американската търговска камара, банкерът Левон Хампарцумян, собственикът на "Арексим" Кирил Асенов.
 
Никой от присъстващите не носеше маска, на входа пък охраната не искаше зелени сертификати, отбелязаха купонджии.

Още от "Разкрития"

ДАНС: Установена е една комуникация на Асен Василев със Стефан Димитров, той пък запознал Банкова с Коцев

Не е вярно, че служител на ДАНС е свързал Банкова със Стефан Димитров, нито че агенцията покровителства наркотрафик, каза Тончев в отговор на въпрос от депутатите

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени