Радев назначи за свой секретар по духовност и култура възпитаник на Академията за обществени науки при ЦК на КПСС

От май до декември 2021 г. Пламен Славов е заемал поста заместник-министър на културата в двете служебни правителства

Пламен Славов
Пламен Славов Източник: Facebook

Със свой указ Румен Радев назначи Пламен Славов за секретар по духовност и култура. Пламен Славов е роден на 20 май 1961 г. в Асеновград и завършва средно образование в Карлово. 

 

Завършил е история във Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий", през 1991 г. придобива степен доктор в Института по религиоведение и атеизъм на Академията за обществени науки при ЦК на КПСС. Темата на дисертацията му е "Особенности религиозности семьи болгар-мусульман: сущность, состояние и процессы : (на материалах Среднеродопского региона)". 

 

Дисертацията на Пламен Славов
Дисертацията на Пламен Славов
Дисертацията на Пламен Славов Източник: Zonanews

 

От май до декември 2021 г. Пламен Славов е заемал поста заместник-министър на културата в двете служебни правителства. 

Пламен Славов е бил народен представител от "Коалиция за България" в 38-то, 40-то и 42-то Народно събрание. Представител е на най-близкия приятелски кръг на изключения от БСП бивш семеен приятел на Корнелия Нинова - Георги Гергов. 

Още от "Разкрития"

Правителството на ПП всъщност е загробило интерконектора: Хаос в документацията и неверни твърдения за бързина на строит

Отклонението на тръбата на места е над 4 метра, а преминаването на тръбата под река Марица, отклонението на котата на тръбата от нивото на одобрения проект е над 9 метра

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени