Румен Радев е масон от 2008 г. в ложа "Слънце" в Пловдив

Румен Радев е свързан с Георги Гергов, с Николай Копринков и Пламен Узунов, именно по масонска линия

Румен Радев се ослушва
Румен Радев се ослушва Източник: Zonanews

Сайтът АФЕРА публикува оригинален списък на членовете на масонска ложа "Слънце" в град Пловдив за 2008 г. Всяко от вписаните 65 лица е посочено с трите си имена. Към всяко от имената е посочено и каква степен притежава съответния масон. Три означава "майстор", с две са удостоени "калфите", а с единица са посочени "чираците".

 

Румен Радев е масон от 2008 г.
Румен Радев е масон от 2008 г. Източник: Афера

Под номер 62 в списъка на масонска ложа "Слънце" фигурира лицето Румен Георгиев Радев, понастоящем президент. Към 2008 г. Радев е отбелязан като "чирак". Това означава, че Радев е приет в ложата, основана от Георги Гергов, през същата 2008 г. или през предходната – 2007 г.

 

Румен Радев е свързан с Георги Гергов, с Николай Копринков и Пламен Узунов, именно по масонска линия. И това е известно на цял Пловдив. И не само на Пловдив. Темата обаче си остава табу, а мисирките, подаващи удобни въпроси към Радев, не смеят да го питат.

 

Румен Радев и Георги Гергов Правец на сватбата на сина на Илиана Йотова, септември 2020 г.
Румен Радев и Георги Гергов Правец на сватбата на сина на Илиана Йотова, септември 2020 г. Източник: Zonanews

"Свободните" медии не правят разследвания за обвързаностите на президента с масонски кръгове, нито за това, че въпреки колосалните разкрития за зависимости и участие в схеми, Николай Копринков и Пламен Узунов са бетонирани на "Дондуков" 2. С какво двамата държат Радев ли?

 

Със снимки от тайното посвещаване на настоящия президент като масон. Тези снимки с чирака Радев обаче имат и други!

Още от "Разкрития"

Руското разузнаване се съвзема след масовото експулсиране на руски шпиони през първата година от войната в Украйна

Военното разузнаване ГРУ, Федералната служба за сигурност и външното разузнаване СВР фатално подцениха способността и волята на Украйна да се съпротивлява

Прочетете повече прочетете повече

Сръбски агент на ФСБ дал на Русия достъп до сърцето на Евросъюза

Според документи през октомври 2023 г. сръбският гражданин Новица Антич умишлено е работил в тясно сътрудничество с руските разузнавателни служби и се е срещал с европейски служители в Брюксел, по-специално с членове на Европейския парламент

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени