Румен Радев е масон от 2008 г. в ложа "Слънце" в Пловдив

Румен Радев е свързан с Георги Гергов, с Николай Копринков и Пламен Узунов, именно по масонска линия

Румен Радев се ослушва
Румен Радев се ослушва Източник: Zonanews

Сайтът АФЕРА публикува оригинален списък на членовете на масонска ложа "Слънце" в град Пловдив за 2008 г. Всяко от вписаните 65 лица е посочено с трите си имена. Към всяко от имената е посочено и каква степен притежава съответния масон. Три означава "майстор", с две са удостоени "калфите", а с единица са посочени "чираците".

 

Румен Радев е масон от 2008 г.
Румен Радев е масон от 2008 г. Източник: Афера

Под номер 62 в списъка на масонска ложа "Слънце" фигурира лицето Румен Георгиев Радев, понастоящем президент. Към 2008 г. Радев е отбелязан като "чирак". Това означава, че Радев е приет в ложата, основана от Георги Гергов, през същата 2008 г. или през предходната – 2007 г.

 

Румен Радев е свързан с Георги Гергов, с Николай Копринков и Пламен Узунов, именно по масонска линия. И това е известно на цял Пловдив. И не само на Пловдив. Темата обаче си остава табу, а мисирките, подаващи удобни въпроси към Радев, не смеят да го питат.

 

Румен Радев и Георги Гергов Правец на сватбата на сина на Илиана Йотова, септември 2020 г.
Румен Радев и Георги Гергов Правец на сватбата на сина на Илиана Йотова, септември 2020 г. Източник: Zonanews

"Свободните" медии не правят разследвания за обвързаностите на президента с масонски кръгове, нито за това, че въпреки колосалните разкрития за зависимости и участие в схеми, Николай Копринков и Пламен Узунов са бетонирани на "Дондуков" 2. С какво двамата държат Радев ли?

 

Със снимки от тайното посвещаване на настоящия президент като масон. Тези снимки с чирака Радев обаче имат и други!

Още от "Разкрития"

Последни новини

Най-четени