Руски войници премазаха с танк командира си за отмъщение

Военнослужещите са от танковия батальон на 37 ОМСБр

Премазаният полк. Юрий Медведев
Премазаният полк. Юрий Медведев Източник: Скрийншот видео кадър

Множество източници потвърдиха, че руският военнопрестъпник полковник Юрий Медведев, е бил премазан от разгневени войници преди няколко дни. За това съобщават  Politico  и Европейская правда.  

 

Полковникът, който е бил командир на 37 ОМСБр (отделна мотострелкова бригада), е убит от подчинените си от танковия батальон към бригадата. 

 

Западни официални лица потвърдиха, че полковник Медведев е попаднал под веригите на танк, при което двата му крака са били напълно премазани. Вследствие на тежките наранявания, скоро след това е починал. 

 

Преди дни украинският журналист Роман Цимбалюк съобщи, че военнослужещи от танковия батальон на 37 ОМСБр  са обвинили своя командир полк. Юрий Медведев за гибелта на много от военнослужещите в 37-ма отделна мотострелкова бригада. Издебнали са го по време на бой и с танк са го премазали.

 

37-ма ОМСБр е била базирана преди началото на руското нашествие в Украйна във войнска част 69 647 (Бурятия). По време на войната в Украйна подразделението е загубило около 50 % от личния си състав (около 750 от 1500), много други войници са били тежко ранени. Като капак, руските военнопрестъпници в Кремъл са наградили премазания полковник с орден за мъжество. 

Още от "Разкрития"

The Insider: Бивш руски военен и съпругата му от ГРУ са организирали саботажи в натовски държави, вкл. България

Подразделение № 29155 на ГРУ е организирало бомбени атентати в страни от Европейския съюз от 2011 г. насам, а първата диверсия е извършена в склад в България

Прочетете повече прочетете повече

Теменужка Петкова: Документите, показани от групата "Българските елфи", нямат нищо общо с Пътната карта за изграждането

Бившият министър отхвърли и тезата, че с изграждането на тръбата България била обслужила интересите на Русия за заобикалянето на Украйна при преноса на газ, което е позволило на Путин да нападне Киев

Прочетете повече прочетете повече

ДАНС: Установена е една комуникация на Асен Василев със Стефан Димитров, той пък запознал Банкова с Коцев

Не е вярно, че служител на ДАНС е свързал Банкова със Стефан Димитров, нито че агенцията покровителства наркотрафик, каза Тончев в отговор на въпрос от депутатите

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени