Руски войници премазаха с танк командира си за отмъщение

Военнослужещите са от танковия батальон на 37 ОМСБр

Премазаният полк. Юрий Медведев
Премазаният полк. Юрий Медведев Източник: Скрийншот видео кадър

Множество източници потвърдиха, че руският военнопрестъпник полковник Юрий Медведев, е бил премазан от разгневени войници преди няколко дни. За това съобщават  Politico  и Европейская правда.  

 

Полковникът, който е бил командир на 37 ОМСБр (отделна мотострелкова бригада), е убит от подчинените си от танковия батальон към бригадата. 

 

Западни официални лица потвърдиха, че полковник Медведев е попаднал под веригите на танк, при което двата му крака са били напълно премазани. Вследствие на тежките наранявания, скоро след това е починал. 

 

Преди дни украинският журналист Роман Цимбалюк съобщи, че военнослужещи от танковия батальон на 37 ОМСБр  са обвинили своя командир полк. Юрий Медведев за гибелта на много от военнослужещите в 37-ма отделна мотострелкова бригада. Издебнали са го по време на бой и с танк са го премазали.

 

37-ма ОМСБр е била базирана преди началото на руското нашествие в Украйна във войнска част 69 647 (Бурятия). По време на войната в Украйна подразделението е загубило около 50 % от личния си състав (около 750 от 1500), много други войници са били тежко ранени. Като капак, руските военнопрестъпници в Кремъл са наградили премазания полковник с орден за мъжество. 

Още от "Разкрития"

Срив на руската космическа програма: Ръководителят на "Роскосмос" се оплака от загубата на всички западни партньори

САЩ са увеличили броя на изстрелванията с 3,8 пъти, до 108 миналата година. Китай изпревари Русия повече от три пъти - миналата година е извършил 63 изстрелвания

Прочетете повече прочетете повече

Washington Post: Кремъл провежда специална операция за дискредитиране на Зеленски

Търсена е още дискредитация на военното и политическото ръководство на Киев, разцепване на украинския елит, деморализиране на украинските войски и дезориентиране на украинското население"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени