Шофьорът на Кирил Петков, който го вози с "автобуса на промяната" - осъждан за телесна повреда криминал! Лежал и в затвора в Хърватска за каналджийство на бежанци!

Във фирмата за превози на Стефан Нушев има и други осъждани за каналджийство шофьори, този път в Гърция

Шофьорът на Кирил Петков
Шофьорът на Кирил Петков Източник: Скрийншот видео кадър

Заформя се пореден скандал около ПП и одиозния експремиер Кирил Петков. Оказва се, че шофьорът, който превозва Киро и Асен с прословутия брандиран автобус на "промяната" из цяла България, е...осъждано за трафик, криминално проявено лице!

 

Това разкрива Агенция ПИК като се позовава на документи от АИС на МВР (автоматизирана информационна система на МВР), както и сигнал, пристигнал в самата централа на партия "Продължаваме промяната".

 

Шофьорът на Киро се казва Стефан В. Нушев, регистриран е за кражби, осъждан е за лека телесна повреда, наложена му е административна глоба от 1000 лв.

Още по-скандалното е, че през 2019 г. е лежал в затвора в Хърватско за "каналджийство" - нелегален превоз на мигранти! ПИК разполага с пълните лични данни на Стефан Нушев, както и с досието му в МВР.

 

Шофьорът на Кирил Петков
Шофьорът на Кирил Петков Източник: Скрийншот видео кадър

Предупреждение лично към Кирил Петков, че се е доверил на осъждан криминал, е дошло в централа на ПП преди броени дни, донесоха в медията ни служители на ПП. Кирил Петков обаче лекомислено е подминал данните, подадени от негови загрижени съпартийци.

 

Подобен човек дискредитира самата кауза на партията ни, изумени сме, че се допуска такова нещо, възмущават се симпатизанти на бившия министър-председател.

 

Проверка на медията е показала, че във фирмата за превози на Стефан Нушев има и други осъждани за каналджийство шофьори, този път в Гърция!

Още от "Разкрития"

Името на Даниел Лорер изплува при компанията, която е продала ненужния софтуер за 1,7 млн. лв. на НСБ

Създаденият от Даниел Лорер инвестиционен фонд "БрайтКап венчърс” всъщност е сред големите инвеститори в компанията "Софтуер Груп БГ" АД, на която НСБ ЕАД е платила 1 087 057 лева на 4 август тази година

Прочетете повече прочетете повече

СЕКРЕТЕН ДОКЛАД НА ДАНС РАЗКРИВА: Правителството на Петков сключва фиктивен договор за 1 млн. лв. с консултантите "WHITE

Ако от обвинението докажат вината на висшите политически фигури, то същите ги грози наказание от една до шест години лишаване от свобода

Прочетете повече прочетете повече

Джоузеф Стиглиц не е казвал, че Източна Европа ще е двойно по-богата, ако излезе от ЕС. Въпросната публикация е на сатир

От рубриката "За нас..." на "Гъдел Нюз" става ясно, че сайтът е сатиричен блог за измислени новини, които злонамерени нарочно публикуват, а наивници препубликуват

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени