Шофьорът на Кирил Петков, който го вози с "автобуса на промяната" - осъждан за телесна повреда криминал! Лежал и в затвора в Хърватска за каналджийство на бежанци!

Във фирмата за превози на Стефан Нушев има и други осъждани за каналджийство шофьори, този път в Гърция

Шофьорът на Кирил Петков
Шофьорът на Кирил Петков Източник: Скрийншот видео кадър

Заформя се пореден скандал около ПП и одиозния експремиер Кирил Петков. Оказва се, че шофьорът, който превозва Киро и Асен с прословутия брандиран автобус на "промяната" из цяла България, е...осъждано за трафик, криминално проявено лице!

 

Това разкрива Агенция ПИК като се позовава на документи от АИС на МВР (автоматизирана информационна система на МВР), както и сигнал, пристигнал в самата централа на партия "Продължаваме промяната".

 

Шофьорът на Киро се казва Стефан В. Нушев, регистриран е за кражби, осъждан е за лека телесна повреда, наложена му е административна глоба от 1000 лв.

Още по-скандалното е, че през 2019 г. е лежал в затвора в Хърватско за "каналджийство" - нелегален превоз на мигранти! ПИК разполага с пълните лични данни на Стефан Нушев, както и с досието му в МВР.

 

Шофьорът на Кирил Петков
Шофьорът на Кирил Петков Източник: Скрийншот видео кадър

Предупреждение лично към Кирил Петков, че се е доверил на осъждан криминал, е дошло в централа на ПП преди броени дни, донесоха в медията ни служители на ПП. Кирил Петков обаче лекомислено е подминал данните, подадени от негови загрижени съпартийци.

 

Подобен човек дискредитира самата кауза на партията ни, изумени сме, че се допуска такова нещо, възмущават се симпатизанти на бившия министър-председател.

 

Проверка на медията е показала, че във фирмата за превози на Стефан Нушев има и други осъждани за каналджийство шофьори, този път в Гърция!

Още от "Разкрития"

The Insider: Бивш руски военен и съпругата му от ГРУ са организирали саботажи в натовски държави, вкл. България

Подразделение № 29155 на ГРУ е организирало бомбени атентати в страни от Европейския съюз от 2011 г. насам, а първата диверсия е извършена в склад в България

Прочетете повече прочетете повече

Теменужка Петкова: Документите, показани от групата "Българските елфи", нямат нищо общо с Пътната карта за изграждането

Бившият министър отхвърли и тезата, че с изграждането на тръбата България била обслужила интересите на Русия за заобикалянето на Украйна при преноса на газ, което е позволило на Путин да нападне Киев

Прочетете повече прочетете повече

ДАНС: Установена е една комуникация на Асен Василев със Стефан Димитров, той пък запознал Банкова с Коцев

Не е вярно, че служител на ДАНС е свързал Банкова със Стефан Димитров, нито че агенцията покровителства наркотрафик, каза Тончев в отговор на въпрос от депутатите

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени