Сръбските диверсанти, които е трябвало да извършат преврат в Молдова, са били дегизирани като футболни запалянковци (ВИДЕО)

Тази неделя в Кишинев е насрочен мач между футболните отбори на Сърбия и Молдова

Молдовският депутат Андриян Кептонар
Молдовският депутат Андриян Кептонар Източник: Скрийншот видео кадър

Сръбските диверсанти, които е трябвало да извършат преврат в Молдова, са се готвили да влязат в страната под прикритието на сръбски футболни фенове.

 

Това заяви депутатът от управляващата партия на Молдова "Действие и солидарност" Андриан Кептонар в ефира на местната телевизия, цитиран от УНИАН.

 

Тази неделя в Кишинев е насрочен мач между футболните отбори на Сърбия и Молдова.

 

"В началото беше планирано феновете на сръбския отбор да пристигнат у нас. Благодарение на усилията на Службата за информация и сигурност, много преди да се появи информацията, предоставена от Зеленски, сръбският национален отбор ще играе пред празни трибуни - защото са планирали да доведат диверсанти", добавя депутатът.

 

Пресслужбата на сръбския футболен клуб "Партизан" потвърди забраната за влизане на фенове в Молдова. Те отбелязаха, че тези футболни фенове, които вече са пристигнали в страната, са депортирани обратно.

 

Още от "Разкрития"

ДАНС: Установена е една комуникация на Асен Василев със Стефан Димитров, той пък запознал Банкова с Коцев

Не е вярно, че служител на ДАНС е свързал Банкова със Стефан Димитров, нито че агенцията покровителства наркотрафик, каза Тончев в отговор на въпрос от депутатите

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени