Станаха ясни имената на руските терористи, ударили с ракети Виница и убили 23 души

Ранените са вече 117

Александър Варочкин и Денис Сопин
Александър Варочкин и Денис Сопин Източник: Telegram/Facebook

Вече са ясни имената на двамата руски военнопрестъпници, които изстреляха ракети по централната част на украинския град Виница. Това съобщава интернет изданието Главред. В резултат на този терористичен акт загинаха 23 души, а 117 бяха ранени, някой крайно тежко. 

 

Това са капитан I ранг Анатолий Варочкин, командир на отделен дивизион подводници в Черно море, който живее във временно окупирания от рашисттите Севастопол, на ул. "Юмашева", № 25, ап. 108. Неговият телефон е +79780585762. Това разкри в своя фейсбук профил журналистът Егор Чечеринда.

 

Престъпната заповед за ракетна стрелба срещу цивилните във Виница е изпълнил командирът на подводница Денис Сопин. Той е роден в Севастопол, където живее и неговото семейство. "Екипажът на терориста трябва да бъде унищожен", заявяват в Telegram канала Supernova+.

 

Още от "Разкрития"

Теменужка Петкова: Документите, показани от групата "Българските елфи", нямат нищо общо с Пътната карта за изграждането

Бившият министър отхвърли и тезата, че с изграждането на тръбата България била обслужила интересите на Русия за заобикалянето на Украйна при преноса на газ, което е позволило на Путин да нападне Киев

Прочетете повече прочетете повече

ДАНС: Установена е една комуникация на Асен Василев със Стефан Димитров, той пък запознал Банкова с Коцев

Не е вярно, че служител на ДАНС е свързал Банкова със Стефан Димитров, нито че агенцията покровителства наркотрафик, каза Тончев в отговор на въпрос от депутатите

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени