Тошко Йорданов иска да коли източници на сайта "Бивол"

Знам как се коли пиленце, което пее фалшиво, обърна се той към разследващия журналист Димитър Стоянов

Тошко Йорданов
Тошко Йорданов Източник: Novini.bg
Вчера, 19 юли, гост в предаването на зам.-председателя на ИТН Тошко Йорданов в партийната им телевизия 7/8 беше разследващият журналист от сайта "Бивол" Димитър Стоянов. Тошко Йорданов запита Стоянов относно пост на журналиста в неговия фейсбук профил, който гласи следното:
"Чух от едно "пиленце", че ако Борисов подкрепи кабинета на Слави сега, то и Слави ше подкрепи Борисов на президентските избори! Ако този слух е верен, това е пълна подмяна!".
 
Това не е слух, а хипотеза, обясни Димитър Стоянов. Тошко Йорданов веднага пусна в ход своя любим арсенал от африкански заплахи, заявявайки дословно следното:
"Значи, иди си питай пиленцето кой, кога, къде се е договарял. Ако това пиленце не ти отговори, значи това пиленце е за скубане и е време за пилешка супа. Аз съм расъл на село. Баба имаше една кокошка в двора и й режеше главата с една тесличка. Знам целия процес и мога да го направя. Аз нямам страх от това. В смисъл едно пиленце да стане на пилешка супа, немам грижи, разбираш ли? Така че това пиленце да не пее по този начин. Внимавай с пиленцата", коментира Йорданов.
 


Това говорене срещу журналисти е запазена марка на зам.-председателя на ИТН. Преди време Йорданов псува в ефир журналистката от сайта "Афера" Веселина Томова. След това заплаши журналист от NOVA, че ще му реже крайниците. Филип Станев от ИТН пък наскоро предизвика чутовен скандал, след като си позволи груби обиди срещу журналистката Ива Николова от ПИК. 
 
Ясно е, че това не са случайни изпускания на тези хора, а същностно, дълбоко осмислено и присъщо им мислене и действие. Което буквално крещи гилдията да се отнесе подобаващо с тях и сектата им. Като за начало би могла да бойкотира пресконференциите им, да отказва участия в предаванията и телевизията им, както и да спре да отразява всичко, свързано с тях. 




Още от "Разкрития"

"Православен" чекизъм и империализъм - кагебистът и рашистки патриарх Кирил заяви, че Русия водела "свещена война" срещу

След приключване на специалната военна операция цялата територия на съвременна Украйна трябва да влезе в зоната на изключителното влияние на Русия, пише в официалния заключителен документ на Световния руски народен събор

Прочетете повече прочетете повече

Украинското военно разузнаване обвини руските специални служби за атаката в Подмосковието

Кремълският тиранин започна кариерата си с това и иска да я завърши със същите престъпления срещу собствените си граждани, каза Андрей Юсов, представител на ГУРМО

Прочетете повече прочетете повече

Руското разузнаване се съвзема след масовото експулсиране на руски шпиони през първата година от войната в Украйна

Военното разузнаване ГРУ, Федералната служба за сигурност и външното разузнаване СВР фатално подцениха способността и волята на Украйна да се съпротивлява

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени