Тошко Йорданов: Виждал съм как Нинова праща оръжия за Украйна, като пита в какво да ги опакова, за да не се вижда

Сигурен съм, че манипулация с машините е направена, отбеляза той

Тошко Йорданов, ИТН
Тошко Йорданов, ИТН Източник: Zonanews

"Не вярвам, че Нинова е готова на ритуално самоубийство и би подкрепила ГЕРБ за първи мандат. Но съм виждал всичко. Виждал съм как Нинова праща оръжия за Украйна, като пита в какво да ги опакова, за да не се вижда", каза по NOVA Тошко Йорданов от ИТН.

 

"Кирил Петков каза, че ако БСП изтеглят законопроекта за бюлетините, ще даде кода за флашките. Кирил казал, че не точно това имал предвид. Ние не сме фиксирани. Фалшификации ние не сме правили, за разлика от ПП", коментира още той.

 

"Имате ли спомен на избори партия, която взима 8% да падне с 1,5%, а друга да се качи почти до тях. В последните 30 минути на изборния ден. Ако някой го прави, ще го прави умно. 

 

Сигурен съм, че манипулация е направена. Никога не е правен одит на софтуера. Знам за избирателни секции, в които има нетипичен резултат за нас. В кварталите за ромско население масово са гласували за ПП и ДБ. Това се случва в Пловдив и София.

 

Проверете, протоколите са публични. Дълбоко се съмнявам, че хората там са натискали това копче. По-скоро това е резултатът, който е излизал", разкри Тошко Йорданов.  

 

"Всички го знаем и е публична тайна. Когато бяхме първа политическа сила, не сме искали да пипаме кодове на машини и софтуери", изтъкна Йорданов.

Още от "Разкрития"

Стотици клиенти на NEXO твърдят, че са били измамени, обвиняват компанията за блокирани и изчезнали пари

Прави впечатление, че има и множество "позитивни" коментари, които вероятно са генерирани от акаунти, администрирани от компания за онлайн-маркетинг

Прочетете повече прочетете повече

Дори Мароко е предоставило на Украйна модернизирани танкове Т-72Б, България отказа

Решението на Мароко да достави оръжие на Украйна е било взето по време на една от срещите в авиобазата "Рамщайн" в Германия, проведена на 26 април 2022 г. и организирана от САЩ

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени