Цели подразделения руски орки отказват да воюват в Украйна

Командирите на части по всякакъв начин се опитват да скрият фактите на неподчинение

Руски военни
Руски военни Източник: Telegram

В подразделенията на РФ расте недоволството от войната в Украйна. Това съобщи Главното управление на разузнаването на МО на Украйна. 

 

"В подразделенията на окупационните войски на Русия расте недоволството от участието в бойните действия. Руските окупатори все по-често отказват да изпълняват заповедите на командването за провеждане на активни настъпателни действия на територията на Украйна", се казва в съобщението. 

 

По данни на украинското военно разузнаване, няколко подразделения на 70-ти гвардейски мотострелкови полк вече открито се отказват да участват във войната и настояват за връщането им на местата на тяхната постоянна дислокация. 

 

Командирите на части по всякакъв начин се опитват да скрият фактите на неподчинение. Най-активните военнослужещи, които настояват за завръщане в Русия, са изпращани на най-опасните участъци на фронта, надявайки се на тяхната гибел. 

 

Още от "Разкрития"

ДАНС: Установена е една комуникация на Асен Василев със Стефан Димитров, той пък запознал Банкова с Коцев

Не е вярно, че служител на ДАНС е свързал Банкова със Стефан Димитров, нито че агенцията покровителства наркотрафик, каза Тончев в отговор на въпрос от депутатите

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени