Украинците удариха с ракети, дронове и диверсанти 6 руски региона

Диверсионни групи с атакували системи за жп управление в Санкт Петербург и Москва

Украински военни
Украински военни Източник: Facebook

Шест руски региона от Белгород до Санкт Петербург са били ударени от украински ракути, дронове и диверсионни групи през последните денонощия, съобщи The Moscow Times

 

В Ростовска област ракета от украинския тактически ракетен комплакс "Гром" е атакувал Морозовското военно летище. Летището е разположено на 150 км от границата на Луганска област.

 

 

Там се базира 559-ти бомбардировъчен авиационен полк, част от състава на 4-та Червенознаменна руска армия от ВВС на РФ, която актовно участва в атаките срещу Украйна. 

 

Сградата на "Газпром" в Белгородска област е била обстреляна с украински дрон. Зданието се намира близо до селището Октябрское. Разбити са всички стъкла, както и част от фасадата. 

 

 

В Брянска област три бойни дрона през интервал от 15 минути са атакували село Стратива в Стародубския район, разположен на 4 км от границата. 

 

 

В Краснодар в 4 ч. тази сутрин украинските сили са атакували с два дрона центъра на града, ударени са сгради. Според кмета на града Евгений Наумов, "разбити са стъкла и покриви".

 

 

В Санкт Петербург диверсанти най-вероятно са изгорили системата за управление, управляваща жп станцията по линията Боровая-Лигово. 

 

 

В Москва неизвестни са запалили през тази нощ системата за управление на станция "Чухлинка" в Източния район на руската столица. Забелязани са трима диверсанти, които се издирват.

 

Още от "Разкрития"

Резиденцията на Путин в Ново Огорьово и именията на останалите руски военнопрестъпници - главни цели на днешните украинс

Украински дрон е засечен и в района на селището Власиха, където се намира централният команден пункт на руските Ракетни войски със стратегическо предназначение

Прочетете повече прочетете повече

Разкрития: Тайният бункер на Владимир Путин край Черно море според "Инсайдър"

Трябва да гледаме на това като част от дългата конфронтация на Путин със Запада през последните 13 или 14 години, смята Майкъл Кимидж, бивш служител на Държавния департамент на САЩ

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени