Украинците удариха с ракети, дронове и диверсанти 6 руски региона

Диверсионни групи с атакували системи за жп управление в Санкт Петербург и Москва

Украински военни
Украински военни

Шест руски региона от Белгород до Санкт Петербург са били ударени от украински ракути, дронове и диверсионни групи през последните денонощия, съобщи The Moscow Times

 

В Ростовска област ракета от украинския тактически ракетен комплакс "Гром" е атакувал Морозовското военно летище. Летището е разположено на 150 км от границата на Луганска област.

 

 

Там се базира 559-ти бомбардировъчен авиационен полк, част от състава на 4-та Червенознаменна руска армия от ВВС на РФ, която актовно участва в атаките срещу Украйна. 

 

Сградата на "Газпром" в Белгородска област е била обстреляна с украински дрон. Зданието се намира близо до селището Октябрское. Разбити са всички стъкла, както и част от фасадата. 

 

 

В Брянска област три бойни дрона през интервал от 15 минути са атакували село Стратива в Стародубския район, разположен на 4 км от границата. 

 

 

В Краснодар в 4 ч. тази сутрин украинските сили са атакували с два дрона центъра на града, ударени са сгради. Според кмета на града Евгений Наумов, "разбити са стъкла и покриви".

 

 

В Санкт Петербург диверсанти най-вероятно са изгорили системата за управление, управляваща жп станцията по линията Боровая-Лигово. 

 

 

В Москва неизвестни са запалили през тази нощ системата за управление на станция "Чухлинка" в Източния район на руската столица. Забелязани са трима диверсанти, които се издирват.

 

Още от "Разкрития"

Украинското военно разузнаване обвини руските специални служби за атаката в Подмосковието

Кремълският тиранин започна кариерата си с това и иска да я завърши със същите престъпления срещу собствените си граждани, каза Андрей Юсов, представител на ГУРМО

Прочетете повече прочетете повече

Руското разузнаване се съвзема след масовото експулсиране на руски шпиони през първата година от войната в Украйна

Военното разузнаване ГРУ, Федералната служба за сигурност и външното разузнаване СВР фатално подцениха способността и волята на Украйна да се съпротивлява

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени