Александър Ненков: В следващ мандат на ГЕРБ ще бъде продължена и надградена успешната програма за саниране на жилищни сгради

Крайно време е да спрем да се връщаме назад и да започнем да мислим как си представяме България не само след няколко месеца, а след няколко години, добавя той

Александър Ненков
Александър Ненков Източник: Zonanews

В следващ мандат на ГЕРБ ще бъде продължена и надградена успешната програма за саниране на жилищни сгради. Това заяви кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС в 23 МИР София Александър Ненков.

 

"Това е най-пряката мярка за енергийни спестявания за гражданите. С включване на еднофамилни сгради сред бенефициентите и поставяне на фокус върху възобновяемите източници на енергия, новата програма ще подобри качеството на живот и ще намали сметките на хиляди семейства", коментира той и допълни, че най-евтината енергия е спестената енергия.

 

Всички ще плащаме и ще замърсяваме природата по-малко, ако направим правилните инвестиции в сгради, бизнес процеси и инфраструктура. Целта ни е не по-малко потребление за сметка на комфорт или производителност, а по-умно потребление с повече спестени ресурси и по-ниски сметки.

 

"Крайно време е да спрем да се връщаме назад и да започнем да мислим как си представяме България не само след няколко месеца, а след няколко години. Това означава преодоляване на настоящите кризи и поставяне на по-дългосрочни цели, което е в основата на Плана на ГЕРБ за възстановяване на страната".

 

Според него ако има някакъв разум и политическата класа е узряла, България трябва да има по-дългосрочна визия, за да стъпим върху програми и идеи, които да гарантират, че страната ще се движи устойчиво по нейния път.

Още от "Региони"

Последни новини

Най-четени