20-годишен катастрофира в Гоце Делчев, шофирал с 1,75 промила алкохол

С контузия на главата е пострадала 15-годишна пътничка в лекия автомобил

Пътна полиция
Пътна полиция Източник: Zonanews

На 13.05.2023 г. около 02:50 часа в района на бул. "Гоце Делчев" в гр. Гоце Делчев, лек автомобил "Мерцедес" с 20-годишен водач от града не е спазил необходимата дистанция от движещ се пред него и намалящ скоростта си лек автомобил "Сеат Ибиза" и е допуснал ПТП.

 

С контузия на главата е пострадала 15-годишна пътничка в лекия автомобил "Сеат Ибиза", която след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение. На водачите са направени проби за употреба на алкохол, като пробата на водача на лекия автомобил "Мерцедес" е отчела наличие на 1,75 промила.

 

На 13.05.2023 г. около 16:20 часа в с. Микрево, лек автомобил "Нисан Микра" е излязъл в дясно от пътното платно, ударил се е в задната лява част на паркиран лек автомобил "Мерцедес" и се е преобърнал по таван на пътното платно.

 

С болки в гърба и охлузвания са пострадали водачът на лекия автомобил "Мерцедес" и 22-годишен пътник в него. Водачът на лекия автомобил "Нисан" е напуснал местопроизшествието. По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.

Още от "Благоевград"

Последни новини

Най-четени