ГЕРБ подкрепи кандидатурата за кмет на Благоевград на Андон Тодоров

"За мен Благоевград не е просто града, в който съм се родил и живея, а е житейска мисия и ми беше тежко 2 години да гледам как най-хубавият град в страната пропилява потенциала си", каза той

Андон Тодоров
Андон Тодоров Източник: ПП ГЕРБ

ГЕРБ подкрепи кандидатурата за кмет на Благоевград на независимия Андон Тодоров, издигнат от Инициативен комитет с широка подкрепа, в който участват видни общественици и интелектуалци, университетски преподаватели, ВМРО, Партия на Зелените, Съюз на офицерите и сержантите от запаса. Кандидатурата на Андон Тодоров, който бе председател на Общинския съвет, бе представена на благоевградчани в зала "22 септември". В срещата участваха зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Тончев, членoвете на ИК проф. Костадин Ангелов и Деница Сачева, Младен Маринов, областният координатор на ГЕРБ и евродепутат Андрей Новаков.

 

Представители на ИК на ГЕРБ
Представители на ИК на ГЕРБ Източник: ПП ГЕРБ

"За мен Благоевград не е просто града, в който съм се родил и живея, а е житейска мисия и ми беше тежко 2 години да гледам как най-хубавият град в страната пропилява потенциала си. Единственото решение пред мен е да приема предложението на Инициативния комитет, който ме издига за кандидат за кмет на общината. На тази крачка се реших след като получих подкрепа от най-голямата политически партия в България. ГЕРБ, която спечели последните парламентарни избори, както и последните 13 избора в България", обърна се към жителите на Благоевград кандидатът за кмет Андон Тодоров.

 

Костадин Ангелов подкрепи кандидатурата на Андон Тодоров
Костадин Ангелов подкрепи кандидатурата на Андон Тодоров Източник: ПП ГЕРБ

"В хода на най-тежката епидемия, когато Благоевград се задъхваше, често се чувах с Андон Тодоров, той се бореше за всеки един гражданин на Благоевград, искаше помощ за Благоевград. Ето такъв човек трябва да управлява този град", заяви проф. Ангелов. Зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев подчерта, че Благоевград заслужава повече и трябва да се ръководи от човек с идеи и потенциал. "Убеден съм, че най-доброто предстои", заяви Томислав Дончев.

 

"2019 г. ГЕРБ-Благоевград получи тежък удар, но след последните парламентарни избори се върнахме начело и мислим да останем там", бе категоричен областният координатор на ГЕРБ Андрей Новаков.

Младен Маринов обясни, че е свързан с Благоевград и градът трябва да бъде управляван от човек с опит, силен дух, за да се преодолее изоставането в развитието през последните 2 години. Бившият социален министър Деница Сачева също заяви своята подкрепа за независимия кандидат за кмет на Благоевград Андон Тодоров. "Вярвам, че той ще работи с голямо сърце в помощ на хората и за развитието на този град", подчерта Сачева.

Още от "Благоевград"

Последни новини

Най-четени