Хеликоптер изчезна край село Гърмен

Той е от гражданската авиация и е бил ползван от Югозападното държавно предприятие, за да пръска срещу вредители

Селскостопански хеликоптер
Селскостопански хеликоптер Източник: Pixabay

Селскостопански хеликоптер е изчезнал, след като е излетял край село Гърмен - недалеч от град Гоце Делчев, предаде БГНЕС. За момента няма информация за пострадали.

 

По-рано днес информацията бе, че хеликоптерът е паднал. До момента не е открита паднала машина, става ясно от съобщение на МВР.

 

Хеликоптерът е излетял сутринта в 07:18 в посока Цалапица, а след това връзката е изгубена. Той е от гражданската авиация и е бил ползван от Югозападното държавно предприятие, за да пръска срещу вредители.

 

Няма връзка с пилота и не е ясно къде точно е машината. Военен хеликоптер "Кугар" е предприел издирване, съобщи Министерство на отбраната. Към мястото предполагаемия инцидент са изпратени линейки от Благоевград и Гоце Делчев.

Още от "Благоевград"

Борисов в Сандански: Тежко разединени сме! Омразата, която тръгна от вдигнатия юмрук ескалира! (ВИДЕО)

ГЕРБ е партия, която има ясна визия и ясно лидерство в лицето на бъдещия министър-председател Бойко Борисов", заяви в словото си водачът на листата на ГЕРБ-СДС в 1 МИР-Благоевград Росен Желязков.

Прочетете повече прочетете повече

Борисов от Рупите: След изборите може да преговаряме с ПП-ДБ, но без Петков, Василев и Денков! Фалшифицират документи, в

Един преподавател, академик, университетски преподавател (Денков, бел. ред.) да поощрява да се чупят бутилки, възмути се лидерът на ГЕРБ

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени