Лена Бориславова, Асен Василев и Настимир Ананиев се глезят в 5-звездния "Кемпински" в Банско! ДАНС, НСО и полицията буквално са окупирали хотела заради прищевките на "Промяната" (СНИМКИ)

Докато чакаше другия си любим мъж, Лена прекарва по-голямата част от времето с официалното си гадже - председателят на парламента Мирослав Иванов

Лена, Асен и Ананиев се глезят в 5-звездния  хотел "Кемпински" в Банско
Лена, Асен и Ананиев се глезят в 5-звездния хотел "Кемпински" в Банско Източник: ПИК

Кирил Петков, Асен Василев и най-верните им хора продължават да се радват на супер лукса в 5-звездния хотел "Кемпински" в Банско. За това сигнализират други гости на хотела, които изпратиха и снимки в ИА ПИК на част от компанията. Празненствата в 5-звездното бижу в Банско продължават и днес.

 

Асен Василев
Асен Василев Източник: ПИК

От изпратените снимки се вижда, че в хотела отдавна вече са се настанили Асен Василев, Лена Бориславова, Настимир Ананиев, както и почти всички други депутати от "Промяната". Компанията беше забелязана още от сутринта в хотела, както всички са в очакване за пристигането и на премиера в оставка Кирил Петков.

 

Лена Бориславова и Мирослав Иванов
Лена Бориславова и Мирослав Иванов

Докато чакаше другия си любим мъж, Лена прекарва по-голямата част от времето с официалното си гадже - председателят на парламента Мирослав Иванов. Двамата са заснети от гости на хотела край басейна. И докато почти през цялото време Иванов се взираше в телефона си, Бориславова беше обърнала глава на другата страна, очевидно и тя в очакване на Кирил Петков.

 

Асен Василев`
Асен Василев`

Гости на хотела разкриват, че появата на министрите и депутатите на "Продължаваме промяната" е била съпътствана и със зверски мерки за сигурност. "Кемпински" е буквално окупиран от служители на ДАНС, полицията и НСО. Хора от Националната служба за охрана дори са поели контрола върху пулта с камерите за видеонаблюдение, а служителите на хотела са били принудени да оставят всичките си телефони в стаята на управителя.

 

Настимир Ананиев
Настимир Ананиев Източник: ПИК

Драконовските мерки за сигурност били взети от притеснение, че някой може да снима бурните празненства и богатите софри, които били планирани като част от посещението на "Промяната". Което за пореден път поставя въпроса кой плаща целия този масраф?

 

Въпреки че едва ли за някого ще бъде изненада отговорът. При всички положения това е държавата. Дали с пари на Министерски съвет или с пари от партийната субсидия, гуляят на Киро, Асен и компания накрая ще е за сметка на българина, който се чуди как да върже двата края.

Още от "Благоевград"

Последни новини

Най-четени