Лидерът на ГЕРБ: Изпуснаха златното време за ваксинация (ВИДЕО)

Борисов се срещна с медицинския персонал на общинската болница в Гоце Делчев

В болница "Иван Скендеров" в Гоце Делчев
В болница "Иван Скендеров" в Гоце Делчев

Изпуснаха златното време за ваксинация, до август- началото на септември трябваше да сме приключили. Ваксинирайте колкото може повече, денонощно дори, защото само това е спасението, това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който разговаря по време на живо включване в своя профил във Фейсбук с медицински персонал на общинската болница в Гоце Делчев.

 

"Ние инвестирахме много в първата линия на докторите, сестрите, много пари се дадоха. Нямаше лекарството за разреждане на кръвта, ремдесивир нямаше. 83 милиона платихме целево за ремдесирвир само да има всяка болница като поиска. Изпуснаха времето за ваксинация, сега се самозалъгват със зелен сертификат", добави той.

"В кардиологичното отделение на болница "Иван Скендеров" в Гоце Делчев сме инвестирали за модернизация 2,4 млн. лева. Резултатите са видими и хората в града и региона вече получават по-качествени кардиологични грижи", написа Борисов в профила си във Фейсбук.



Медиците потвърдиха, че благодарение на помощта на кабинета на ГЕРБ, отделенията са се снабдили със съвременна апаратура, а нивото на лечение на Ковид-19 значително се е подобрило. От срещата стана ясно, че в помощ на местните медици са пристигнали специализанти от столичната болница "Св. Екатерина". 


"Разбирам ви, да си скъсаш трудовата книжка, днес ти бият инжекция и получаваш зелен сертификат. Резултатът е след един месец, през това време си толкова подходящ за вируса, колкото и да не си ваксиниран, коментира той.

Опитаха се да излъжат хората, но не могат да излъжат вируса, той не гледа имаш ли издаден зелен сертификат, фалшив или не", каза още Борисов.

Още от "Благоевград"

Борисов от Рупите: След изборите може да преговаряме с ПП-ДБ, но без Петков, Василев и Денков! Фалшифицират документи, в

Един преподавател, академик, университетски преподавател (Денков, бел. ред.) да поощрява да се чупят бутилки, възмути се лидерът на ГЕРБ

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени