Лидерът на ГЕРБ в село Баня: Радев и Рашков виждат, че си отиват и затова са злобни и яростни, чудят се какво да правят (ВИДЕО)

Какво стана, че се вдигнаха цените на дървения материал, на храните, на тока, попита бившият премиер

Бойко Борисов в с. Баня
Бойко Борисов в с. Баня
По време на днешната си обиколка в Благоевградско, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна и разговаря с жителите на разложкото село Баня. Кметът на селото Магда Петрова сподели, че това е най-китното село в общината и е такова, благодарение на помощта, оказвана от правителствата на ГЕРБ - коригирано е коритото на реката, ремонтирана е детската градина. 
Лидерът на ГЕРБ сподели, че е приятно впечатлен от поддържаните улици и домове. Пред десетки жители на село Баня той коментира провалите на служебното правителство на Румен Радев и лъжите на Бойко Рашков.
 
"Лъжите на Бойко Рашков и Румен Радев за ГЕРБ бяха опровергани една по една и вече никой не им вярва. Те виждат, че си отиват и вече са не злобни и яростни, ами се чудят какво да правят. Няма да се плашите! Лъжите, които изговориха толкова време - сега едно по едно всичко излиза наяве", каза Борисов. 
 

И попита събралите се жители на селото колко е цената на дървения материал. "Питай го защо се вдигна цената на дървата? Какво стана, че се вдигнаха цените на дървения материал? Кое за 7 месеца така вдигна цената? Защо 5 пъти се вдигна цената на тока? Кое поскъпна, та се вдигна така цената? На хляба, на олиото, храните! Продават дърва на 110 лева. Какво се случи, та поскъпна толкова животът за 7 месеца? Каква е промяната, за да я разсъждаваме наглас? Какво се случи различно?", риторично попита бившият премиер.
 
Те изтърваха цените н т ока и на другите неща юни месец Юни месец трябваше да турят тавана на цените на тока и газа, но ги изтърваха. Те тогава се занимаваха да ни чегъртат. Изтърваха и коронавируса. Трябваше да има и ваксинации лятото. Сега изпуснаха всичко. За едно е прав Кацаров - локдаун е вече безсмислен. Те вече изпуснаха всичко и заразата е навсякъде", възмути са лидерът на ГЕРБ.
 
"Най-големият проблем за всички, които си вадят парите от зимния туризъм, е, че Европа ни вижда, че сме в тъмно-червената зона. Ще съсипят зимния туризъм. Три пъти е вдигната цената на тока. Ако една нощувка е била 100 лева, сега трябва да я направиш 150. Те убиват целия туризъм сега. Лъжат хоратач с тези зелени сертификати след 1-ва доза. Как ще подредят сутрин 200 деца, за да им направят тестове? В колко часа ще им започнат часовете? Ако сред тези деца има болно, те няма ли да си говорят и да се заразят едно-друго. Какво се случва с всичките тези деца, ако ги карантинирате?", отново попита риторично бившият министър-председател.
 
И добави:
"Навремето имахме НОЩ и всички тези въпроси бяха задавани към тях. Те даваха по 2 часа отговори всеки ден. Сега няма кой да отговори на тези въпроси. На бизнеса по 60/40 поемахме разходите. По 1000 лева на лекарите, медицинските сетри по 600 лева, данитарите, включително и шофьорите на линейките. Излъгаха хората със зелените сертификати, за да не дават компенсации на бизнеса. Сега всички мълчат и чакат да се върнем, за да започнем пак да им даваме пари. Никой не протестира, мълчат и чакат, защото знаят, че пари няма"
 
Подкрепяме Герджиков като партия, особено Невяна. Много е бойна. Нашите кметици трябва много да й се радват, сподели Борисов.


Още от "Благоевград"

Последни новини

Най-четени