Опасни връзки: Кметът от БСП на Благоевград Томов освободи зам.кмет от "Демократична България"

Новият  заместник-кмет по хуманитарните дейности е Пролет Петкова, ПР на кмета по време на предизборната му кампания

Румен Томов и Василиса Павлова
Румен Томов и Василиса Павлова Източник: 4vlast-bg

Заместник-кметът по хуманитарни дейности на Благоевград Василиса Павлова, която бе кандидат-депутат от листата на "Демократична България", е освободена от длъжност, информира БНР. От общината заявиха, че  в решението няма политически мотиви. Това е втората смяна в екипа на кмета Румен Томов за по-малко от три месеца. През януари с поста се раздели заместник-кметът по строителство Евгени Терзиев.

 

За това, че вероятно ще бъде освободена и Василиса Павлова, се заговори веднага, след като тя влезе в листата на "Демократична България". От общината потвърдиха информацията за освобождаването ѝ, а новият  заместник-кмет по хуманитарните дейности е Пролет Петкова, която завежда направление "Култура" в общината и беше пиар на кмета Румен Томов по време на предизборната му кампания. 

Още от "Благоевград"

Водещи новини

Хунтата готви чистка на над 220 полицаи на ръководни позиции

Целта е тотално обезглавяване на МВР-ГДНП, ГДБОП, Жандармерия и Гранична полиция до ниво началници на отдели, и уволнение на директорите и техните заместници в областните дирекции и в районните управления в цялата страна.

Последни новини

Най-четени