От МГЕРБ отговориха на Лена Бориславова за думите ѝ за ареста на Борисов: Трябваше да дойде пред ГДНП и да види точно колко еуфорични бяхме всички ние (ВИДЕО)

Може ли да си представите, че незаконният арест на невинни хора карало някой да тържествува, попита Георг Георгиев

Георг Георгиев, МГЕРБ
Георг Георгиев, МГЕРБ Източник: Zonanews

От МГЕРБ отговориха на говорителката на правителството Лена Бориславова по повод думите ѝ, че е имало еуфория заради ареста на бившия премиер Бойко Борисов. 

 

Това стана ясно от думите на председателя на МГЕРБ Георг Георгиев към участниците в 12-то издание на инициатива "Да пуснем корени в България".

 

"Онзи ден, когато тържествуваше грозното, пошлото и антидемократичното, срещу което ние се борим, те били радостни и еуфорични. Може ли да си представите, че незаконният арест на невинни хора било карало някой да тържествува", каза Георгиев в Петрич.  

 

"Трябваше да дойде Лена Бориславова пред ГДНП и да види точно колко еуфорични бяхме всички ние, защото знам, че и вие бяхте там. И да споделим с нея тази еуфория", коментира той.

 

"Може би сега трябва да се извиним по отделно както на Борисов, Горанов и Арнаудова, но и на вас, защото в тези дни, които наричаме европейски и празнични сте задължени да мислите как дали пък някакъв мерзавец няма да дойде и заради това, че имате различно мнение, няма да ви причини нещо подобно", добави Георгиев. 

 

Още от "Благоевград"

Последни новини

Най-четени