Ръководството на ДСБ-Благоевград хвърли оставка и замрази партийното си членство

През месец май миналата година на общинско събрание на ДСБ-Благоевград бе избрано ръководство

Демократи за силна България (ДСБ)
Демократи за силна България (ДСБ) Източник: Zonanews

Ръководството на ДСБ Благоевград подадe колективна оставка. Причините за този акт са посочени в отворено писмо до националното Ръководство на ПП "Демократи за Силна България", но основните са несъгласие с някои политики на партията, уронване на принципите на демократичност и плурализъм, нарушения на Устава и незачитане на легитимността на общинското ръководство.

 

"Оставането ни в партията в този и вид е в противоречие с принципите, които сме отстоявали много години като членове. Затова подадохме оставка като ръководство и замразихме членството си за неопределен период. Оставаме в очакване и ще работим за връщане към добрите практики от миналото, обединяване  на членовете и по-добър имидж на ДСБ сред хората", се казва в обръщение на ръководството към членове и симпатизанти на партията, цитирано от "Струма".

 

Припомняме, че през месец май миналата година на общинско събрание на ДСБ-Благоевград бе избрано ръководство в състав: председател  д-р Виктория Каракостова, заместници Калоян Ханджийски и арх. Катя Симеонова и членове Елена Димитрова, арх. Насю Саргалиев, Валери Иванов и Румен Коюмджиев.

Още от "Благоевград"

Последни новини

Най-четени