Росен Желязков в Благоевград: "Промяната" говорят само с три опорни точки, а защо не споменават разрухата, която доведоха (НА ЖИВО)

Какво може да се купи с пенсии, изядени от инфлацията, попита той

Росен Желязков
Росен Желязков Източник: Скрийншот/Facebook

Лидерът ан ГЕРБ Бойко Борисов е на откриването на кампанията и представянето на листата в Благоевградски МИР. Срещата беше открита от евродепутата Андрей Новаков. "Ако на нашите опоненти им се налага да повтарят по 3 пъти нещо да го запомнят, то ние в Благоевград бием по три пъти". Той даде думата на водача на листата Росен Желязков. Желязков обясни колко трудно е било преди година, на предишните два избора.

 

"Хората започнаха да живеят с някакви химери, след един успешен наш мандат, когато всеки ден беше по-добър от предишния", добави той. 

 

Тези избори ще бъдат различни. Искаха да сменят модела и хораат се подлъгаха, очакваха нещо по-добро, нещо, което да ги направи по-благоденстващи. А какво получиха, риторично попита водачът на листата на ГЕРБ-СДС.

 

Бойко Борисов в Благоевград, представяне на листата
Бойко Борисов в Благоевград, представяне на листата Източник: Скрийншот/Facebook

Получиха инфлация, стопяване на доходите, социална несигурност. Вече никой не говори за смяна на модела. Всеки говори за смяна насмяната. Влизаме в теи избори, за да спрем онова, което доведе до разруха на нашите ценности - развитието на страната, благоденствието, успеха на хората. Нашите опоннети сега са радикали, говорят настървено - така са им написали. Написали са им 3 опорни точки - пенсиите, Капитан Андреево. 

 

В изтеклите опорки на ПП кандидатите на "Промяната" трябвада повтарят как били вдигнали пенсиите. Виждате по наше време как увеличението ан пенсиите е повече от 100 %. Помните ли колко беше инфлацията за последния ни мандат - общо 10 процента. 

 

Колко е в момента номиналното изражение - при "Промяната" инфлацията е 15,3 за 7 месеца. Какво може да се купи с пенсии, изядени от инфлацията, подчерта Росен Желязков. 

 

В момента е най-важно да излезем от така наречената перфектна буря икономически и да не допуснем политическа криза гарант за това е управлението на Бойко Борисов. Борисов ще продължи с нас и ние ще предложим с него, добави той.

 

Още от "Благоевград"

Последни новини

Най-четени