Росен Желязков в Сандански: Искаме гласа на избирателите, защото ГЕРБ е партията, която управлява устойчиво и изпълни ангажиментите си

По думите му срещу свършеното от ГЕРБ единственият аргумент на опонентите на партията в тази кампания са компроматите

Росен Желязков и Андрей Новаков
Росен Желязков и Андрей Новаков Източник: ПП ГЕРБ

Искаме гласа на избирателите, защото ГЕРБ е партията, която управлява устойчиво и изпълни ангажиментите си. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ в Благоевградска област Росен Желязков при закриването на предизборната кампания в Летния театър в Сандански. На срещата със симпатизанти на ГЕРБ участваха още областния координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков, областния секретар на партията Даниела Савеклиева и кандидатът за кмет от Сандански Стоян Стоев.

 

"Благодарение на правителството на Бойко Борисов за 10 години увеличихме БВП с 24 млрд., дори в пандемията данъчният ръст е 3% повече от 2019 г., което доказва, че българският бизнес функционира и става все по-светъл, плащат се повече данъци, а това е ресурсът, от който се разпределят средствата  за социални функции, пенсии, образование", допълни Желязков.

По думите му срещу свършеното от ГЕРБ единственият аргумент на опонентите на партията в тази кампания са компроматите. "Свидетели сме на персонални атаки, без никаква визия за бъдещето, без политически програми. Борисов никога за 20 години не отстъпи от принципите си и от своята близост с хората", допълни водачът на листата.

 

 

Закриване кампания в Сандански

Той подчерта, че за ГЕРБ е важно да продължи да изгражда качествена инфраструктура, да работи за свързаност и развитие на регионите. "Ще насочим усилия към Северна България, но няма да забравим и Южна - строителството тук ще продължи, планираме реновация на жп гарите, повишаване доходите на хората, създаване на индустриални паркове, допълнителен ресурс в науката", каза още Росен Желязков. Според него при следващ мандат на ГЕРБ България ще има повече от 10% производителност. "Предстои ни тежката задача да направим кабинет, но трябва да сме наясно,че ако правителството не е стабилно, август ще имаме нови избори и служебен кабинет, чиято единствена роля ще е да подготви победата на президента за президентските избори", заяви Желязков. 

 

Кандидатът за народен представител от Сандански Стоян Стоев посочи, че за него най-важни са били лични разговори, срещите и споровете с хората от общината. "Aко получа вашето довери, ще направя всичко по силите си да работя за по-добрия утрешен ден на населените места в община Сандански. Да имаме повече инвеститори и работни места; подкрепа за земеделието и животновъдството; повече туристи; по-добра инфраструктура; по-добри условия за спорт. Това интересува всички нас, които избрахме да останем и живеем тук. В неделя, независимо какво ще се случи, аз отново ще избера да остана в Сандански. Това е моята кауза, това е за което ще работя", подчерта Стоянов.

Още от "Благоевград"

Последни новини

Най-четени