Росен Желязков в село Вълкосел: ГЕРБ работи за по-високи доходи и повече възможности

Искаме да привличаме инвестиции, а инеститорите няма да вложат парите си там, където няма разум, мир и спокойствие, каза още водачът на листата

Росен Желязков в село Вълкосел
Росен Желязков в село Вълкосел Източник: ПП ГЕРБ

Срещите с хората винаги са били важни за нас, защото само така можем да разберем какво Ви вълнува, каква перспектива искате за себе си и децата си. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Благоевградска област Росен Желязков на посещение в шивашка фабрика в село Вълкосел, община Сатовча. Заедно с него бяха кандидатът за народен представител на коалицията от Сатовча Мехмед Мюхтар, областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков, областният секретар на структурата Даниела Савеклиева и общинският ръководител на ГЕРБ-Сатовча Румен Арнаудов.


"Само заедно можем да работим, с воюване и вражди няма да стане. Работим за по-високи доходи и повече възможности. Най-големите проекти, които ще подпомогнат бизнеса, като автомагистрала "Струма", се случиха по времето на ГЕРБ", подчерта Желязков. По думите му следващото управление трябва да надгражда това, което е постигнато до момента, а не да се руши и да се започва от нулата. "Искаме да привличаме инвестиции, а инеститорите няма да вложат парите си там, където няма разум, мир и спокойствие", каза още водачът на листата.


Андрей Новаков уточни, че в листата на ГЕРБ-СДС с кандидати за народни представители са включени млади хора, един от които е Мехмед Мюхтар, които ще дадат нова перспектива и нови хоризонти. Пътят, който бе изграден, благодарение на правителството на Бойко Борисов, също бе акцент в разговора, като хората отчетоха, че това помага и на инвеститорите в района. Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС поеха ангажимент, че срещите с жителите в региона ще се случват регулярно, а не само в предизборна кампания.

Още от "Благоевград"

Последни новини

Най-четени