Три жени са ранени след удар между автобус и товарен автомобил край Кресна

На двамата водачи са направени проби с технически средства за употреба на алкохол, които са отрицателни

Бърза помощ, линейка, спешна помощ
Бърза помощ, линейка, спешна помощ Източник: Zonanews

Три жени са пострадали в катастрофа между автобус и товарен автомобил в района на Кресна, съобщиха от Областната дирекция на МВР (ОДМВР) в Благоевград. Инцидентът е станал вчера около 14:45, информират от полицията.

 

В съобщението се посочва, че автобус Mercedes , управляван от 59-годишен мъж от Благоевград, не е спазил необходимата дистанция и се е блъснал в спрял пред него товарен автомобил Mercedes sprinter с 53-годишен водач от санданското село Хърсово. Автобусът е пътувал от Благоевград към Сандански.

 

При инцидента са пострадали три пътнички в автобуса. С контузия на гръден кош и лакътна става е пострадала 19-годишна жена от село Струмешница, с контузия на главата - 18-годишна от Сандански, а с контузия на коляното – 18-годишна от Благоевград. Същите са транспортирани до ФСМП-Сандански и след извършен медицински преглед са освободени за домашно лечение.

 

На двамата водачи са направени проби с технически средства за употреба на алкохол, които са отрицателни, информират още от Областната дирекция на МВР. В края на ноември микробус с десет жени в него се удари в ремаркето на товарен автомобил при отбивката за с. Стара Кресна.

Още от "Благоевград"

Борисов от Рупите: След изборите може да преговаряме с ПП-ДБ, но без Петков, Василев и Денков! Фалшифицират документи, в

Един преподавател, академик, университетски преподавател (Денков, бел. ред.) да поощрява да се чупят бутилки, възмути се лидерът на ГЕРБ

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени