Ужас в Благоевград: Мъж се намушка с нож след поискана лична карта във влак

Той е издирван за отвличане на момиче

Жп гара (снимката е илюстративна)
Жп гара (снимката е илюстративна) Източник: Zonanews

Драма във влак, който спря на гарата в един от големите ни южни градове. 32-годишен мъж е транспортиран за операция в отделението по хирургия на МБАЛ - Благоевград, след като се самонамушка в шията с нож при проверка на документите му във влака за София.

 

Инцидентът стана към 14:15 часа днес преди влакът Благоевград - София да потегли от жп-гарата. Полицаи, действащи по сигнал, се качили в композицията и поискали документи за проверка на 32-годишния.

 

Вместо лична карта обаче мъжът, издирван за отвличане на момиче, извадил нож и си нанесъл удар в шията. Освен ножа, той имал и отвертка в дрехата си.

 

Мъжът, който е обявен за общонационално издирване, е от плевенско село. Влакът все още престоява на гара Благоевград. Извършват се процесуално следствени действия, перонът е отцепен.

Още от "Благоевград"

Борисов от Рупите: След изборите може да преговаряме с ПП-ДБ, но без Петков, Василев и Денков! Фалшифицират документи, в

Един преподавател, академик, университетски преподавател (Денков, бел. ред.) да поощрява да се чупят бутилки, възмути се лидерът на ГЕРБ

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени