Жена и 8-годишно дете загинаха в тежка катастрофа на АМ "Струма"

След приемането на пострадалите в Спешното отделение на МБАЛ-Благоевград е възникнало напрежение между медиците и близките на загиналите. Пристигнали са 2 патрулки, които заедно с охраната на МБАЛ са възстановили реда

Катастрофа
Катастрофа Източник: Zonanews

Тежка катастрофа на АМ "Струма" с двама загинали и трима ранени. 63-годишна жена и 8-годишно момиче загинаха в автомобилна катастрофа тази нощ минути след полунощ на автомагистрала "Струма" край Бобошево, съобщава БНТ.

 

Тежкият пътен инцидент е станал на 75-ия км в посока София. Лек автомобил е ударен от микробус, трима са ранени, а двама са загинали. Магистралата бе затворена за три часа.

 

След приемането на пострадалите в Спешното отделение на МБАЛ-Благоевград е възникнало напрежение между медиците и близките на загиналите. Пристигнали са 2 патрулки, които заедно с охраната на МБАЛ са възстановили реда.

 

Причините за инцидента се изясняват. Магистралата в посока София вече е отворена.

Още от "Благоевград"

Интензивен е трафикът на гранични пунктове с Румъния, Гърция, Сърбия и Турция

Поради основен ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе е въведена временна организация на движение, като трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофарна уредба

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени