270 бургаски ученици с постижения в образованието, науката и изкуствата ще получат отличия в навечерието на Никулден

Най-престижният младежки приз – "Ученик на годината", ще получат шестима бургаски ученици

270 бургаски ученици с постижения в образованието, науката и изкуствата ще получат отличия в навечерието на Никулден
270 бургаски ученици с постижения в образованието, науката и изкуствата ще получат отличия в навечерието на Никулден Източник: Община Бургас

Общо 270 изявени ученици с отличия през годината и призови места в престижни международни и национални олимпиади, състезания и конкурси ще бъдат наградени по традиция в навечерието на празника на Бургас – Никулден.

 

Вълнуващата пета тържествена церемония по връчване на наградите на Община Бургас - "Ученик на годината" и "Студент на годината", ще се проведе на 5 декември, вторник, от 13.30 часа в зала "Атриум" на Бургаския свободен университет в присъствието на ученици, преподаватели и родители.

 

Най-престижният младежки приз – "Ученик на годината", ще получат шестима бургаски ученици, класирани в категориите "Изкуства" /І-VІІ и VІІІ – ХІІ кл./, "Математика и природни науки" /I-VII и VIII-XII кл./ и "Хуманитарни науки" /I-VII кл. и VІІІ – ХІІ кл./.

 

Наградата е част от общинската програма "Бургаски деца", която има за цел да насърчава и подкрепя изявени ученици с постижения в областта на образованието, науката и изкуствата.

Още от "Бургас"

Подкрепете концепцията "Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион"

Проектната идея обединява - 18 общини, 9 държавни и общински болници, висше и средно училища, фирми, НПО, иновативни центрове и Министерство на здравеопазването

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени