Борисов: Димитър Николов ще е кандидатът на ГЕРБ за Бургас

Обявяват останалите около 15 септември

Бойко Борисов и Димитър Николов
Бойко Борисов и Димитър Николов Източник: Скрийншот/Facebook

ГЕРБ ще застане отново зад кандидатурата на Димитър Николов, настоящ кмет, за местните избори през октомври, обяви Бойко Борисов днес при посещение в града.

 

"Около 15 септември ще имаме готовност да говорим за кандидатите ни за кметове. Ако ме питате за Бургас специално си е Димитър Николов", заяви Борисов. Той посочи и още едно име - на настоящия кмет на община Поморие Иван Алексиев. Борисов е в Бургас, за да посети нова онкологична клиника към болница "Дева Мария".

 

"Наша основна цел е да намалим потока на български пациенти към Турция, Германия и други държави. Разполагаме с най-добрите български лекари, включително и такива, които работят в чужбина", каза собственикът на болницата Семир Абумелих.

 

Пред журналисти Бойко Борисов каза, че болницата разполага с един от общо четирите в Европа най-модерни апарати за лечение на онкологично болни пациенти. Официалното откриване е планирано за 8 септември тази година.

Още от "Бургас"

Контрабандно оборудване и обзавеждане за яхта за над 100 000 лева са намерени при митническа проверка на пристанище Бург

Случаят е в рамките на операцията по противодействие на контрабандата на смесените екипи от четири институции – Агенция "Митници", ГД "Гранична полиция", ГДБОП и НАП

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени