Бой пред дискотека на Морската гара в Бургас! Пострадал е между живота и смъртта!

46-годишният охранител е задържан за срок до 24 часа

Бърза помощ, линейка, спешна помощ
Бърза помощ, линейка, спешна помощ Източник: Zonanews

Мъж е с опасност за живота след сбиване с охранител на увеселително заведение, съобщиха от ОДМВР-Бургас. Инцидентът е станал около 4.30 часа на 12 март т.г. пред сградата, разположена в района на Морска гара - Бургас. 

В резултат на полицейските действия на полицейските служители е задържан 46-годишен бургазлия, работещ като охрана на заведението, който след спор с 43-годишен посетител, го ударил и той, падайки на земята, си наранил тила. 

Потърпевшият е получил мозъчен кръвоизлив и е с опасност за живота. Настанен е за лечение в отделение "Реанимация" при УМБАЛ - Бургас. Иззети са записи от видеокамерите на увеселителния клуб, а в качеството на свидетели са разпитани присъствалите на спора.

46-годишният охранител е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление - Бургас.

Още от "Бургас"

Община Бургас проучва интереса към специалности, с които да се разшири обучението във Филиала на Софийския университет

Изследването ще обхване ученици от 11-ите класове, тъй като анкетата ще бъде разпространена на хартия в бургаските училища, сред които в профилирани и професионални гимназии, и средни училища

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени