Бойко Борисов в Бургас: ПП лъжат, а услужливите медии си траят. Снощи имаше протест пред президентството - никой не го отрази (ВИДЕО)

Американците трябва да са много разтревожени от техните отрочета, добави лидерът на ГЕРБ

Бойко Борисов в Бургас
Бойко Борисов в Бургас Източник: Скрийншот/Facebook

Не искам да натоварваме хората с прекомерни очаквания. Защото не лъжем ние, не обещаваме. Кирил Петков обеща 50 милиарда инвестиции. Виждате ли какви брадати лъжи! 50 млрд. са целият бюджет на държавата. Ако живеех в Бургас, всеки ден щях да правя протест там и да питам защо не пуснат готов път. Най-голямата зала е готова с години, не я пускат. Кой ви уплаши така да се страхувате? Това попита в препълнена зала със симпатизанти и членове в Дома на нефтохимика в Бургас лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

 

Залата в Бургас
Залата в Бургас Източник: Скрийншот/Facebook

Асен Василев обеща метро между Казанлък и Стара Загора... Лъжат, а услужливите медии траят. Ако прибавим 4 магистрали, петте тунела... Снощи имаше протест пред президентството - никой не го отрази. А представяте ли си да беше при нас - щеше да е ексклузивна новина. Затова департамента на САЩ ви каза, че не сте свободни", обърна се към медиите Борисов от трибуната. 

 

"Американците трябва да са много разтревожени от техните отрочета. Трябвало да получим самолетите и тогава да плащаме. А знае ли той, че това са много модерни технологии и за тях се чака. Бойко Василев го гледа и мълчи. Кой ви уплаши? Ако е Бойко Рашков, толкова по-зле за нас. 

 

Не ви агитирам да гласувате за нас. Ако искате да оцелеем, вие сами трябва да гласувате. Знам как да я изтеглим страната, да я направим водеща на Балканите, защото такова беше България. 2 г. не е лош сън, той е с огромни последици за всички нас. Непоправими дори. И тая гняв, защото българите не сме бъзливи. А така ви натиснаха, че вие се уплашихте.

 

Но, явно не са измислили добре как да го направят, и оцеляхме. И сега всички очакват нас, защото само ние можем. Като "Има как", защото 2 г. не показаха как. Никой услужлив журналист не задава въпроса защо се хвалят с икономиката от времето на Тодор Живков.

 

Корнелия Нинова казва, че 1 патрон не е изнесен за Украйна, а се оказва, че са над 6 млрд. лв. Байдън и Трюдо казват, че нов вид чудовищни санкции ще има за Русия. А нашят износ хвърчи", разгневи се Бойко Борисов. 

 

Изведнъж скочиха срещу КЗК , защото глоби със 70 млн. "Лукойл",  любимата им компания, с която изкараха много пари. Имаше министър на транспорта, който се изнесе бързо за Испания. Помните ли, че пощите не работиха? Бизнесът в Бургас и областта трябва да знае, че ГЕРБ няма да допусне вдигането на данъци, увери бившият премиер. 

 

"Благодаря на патриарха, че днес в неговия параклис ни благослови. Същото направи вселенския патриарх. Ние сме били винаги партия, която е вярвала. И на мюсюлманите да честитя техния празник. ГЕРБ е реновирала и изградила стотици черкви и джамии. Така прекрасно работим с всички етноси. Хубав празник, на който е получена благата вест, че Началникът ще се яви", обърна се към множеството Борисов. 

 

Кметът на Поморие Иван Алексиев
Кметът на Поморие Иван Алексиев Източник: Скрийншот/Facebook

Борисов бе посрещнат в Бургас от областния лидер Иван Алексиев, члена на Изпълнителната комисия и кмет на Бургас Димитър Николов и водача на листата на "ГЕРБ-СДС" за Бургаска област Жечо Станков.

 

Кметът на Бургас
Кметът на Бургас Източник: Скрийншот/Facebook

Кметът на Бургас Димитър Николов отбеляза от трибуната, че живее в 2 г. застой. "Нека припомним какво направи ГЕРБ. А ние правихме и построихме нови неща - градихме съвременна България. Благата вест дойде в Бургас - човекът, който многократно извади страната от кризи и това е Бойко Борисов", обяви областният лидер на ГЕРБ в морския град Иван Алексиев.

 

Жечо Станков
Жечо Станков Източник: Скрийншот/Facebook

"Всеки 8 от 10 човек страдат от липса на възможност да си купят стоки от първа необходимост. Вчера Асен Василев не знае колко струва хлябът. Тези хора на земята не ходят, ядат банички", разгневи се водачът на местната листа Жечо Станков.

 

Още от "Бургас"

Последни новини

Най-четени