Бургас е домакин на Национална еко конфереция за ученици и студенти

За втора поредна година форумът е част от Националния календар на МОН за изяви по интереси на децата и учениците за учебната 2021/2022 годин

Община Бургас
Община Бургас Източник: Zonanews
В периода 23-25 март 2022 г. ще се проведе VI-та Национална конференция "Да мислим екологично за бъдещето". Неин домакин отново е град Бургас, съобщават от пресцентъра на общинската администрация. Събитието, насочено към ученици и студенти, се организирана от Университет "Проф. д-р А. Златаров" и неговата катедра "Екология и опазване на околната среда", Община Бургас, Регионално управление на образованието – Бургас, Студентски съвет към Университета и "Кроношпан България" ЕООД.
 
За втора поредна година форумът е част от Националния календар на МОН за изяви по интереси на децата и учениците за учебната 2021/2022 година.
 
В работната програма на VI-та Национална конференция "Да мислим екологично за бъдещето" (https://еоос.бг/conf22.html), със 109 доклада-презентации ще вземат участие 141 ученици, студенти и докторанти от Бургас и страната, както и гости от Университета, Община Бургас, РУО Бургас, РИОСВ Бургас, ИАОС и др. Тя ще се проведе онлайн, чрез конферентна връзка в платформа Zoom, и ще се предава на живо в Youtube.
 
Официалното откриване е на 23.03.2022 г. (сряда), от 10 часа. Класирането и награждаването на участниците ще бъде през месец април, а призьорите ще получат награди от Организационния комитет.

Още от "Бургас"

Подкрепете концепцията "Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион"

Проектната идея обединява - 18 общини, 9 държавни и общински болници, висше и средно училища, фирми, НПО, иновативни центрове и Министерство на здравеопазването

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени