Бургас изгражда нов паркинг със 75 места в ж.к. "Изгрев"

Уличното осветление на ул. "Места" в комплекс "Лазур" е вече възстановено и работи

Изграждат паркинг в кв. "Изгрев"
Изграждат паркинг в кв. "Изгрев" Източник: Община Бургас

Община Бургас изгражда паркинг със 75 места близо до бл. 93 в жилищен комплекс "Изгрев", съобщават от местната администрация. Теренът се е ползвал досега със същата цел, но неорганизирано и бил покрит само с насипан чакъл. Мястото ще се асфалтира, ще се огради с тротоари и бордюри, и ще се монтира ново осветление. Така паркингът ще стане много по-удобен и ще поема повече автомобили. Очаква се обектът да бъде довършен в най-скоро време.

 


Уличното осветление на ул. "Места" в комплекс "Лазур" е вече възстановено и работи, информираха още от Община Бургас. Късно вечерта на 19-ти март бе получен сигнал, че са разбити капаците на 34 стълба, а кабелите им са нарязани. На място е изпратена поддържащата фирма, на която и бяха необходими два дни, за да отстрани повредата. Много от капаците на стълбовете са открити разхвърляни наоколо, което отхвърля възможността да са разбити, за да да бъдат продадни за скрап. Общината призовава всеки, който има информация относно случая да се обади непременно на 112.  

 

Още от "Бургас"

Подкрепете концепцията "Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион"

Проектната идея обединява - 18 общини, 9 държавни и общински болници, висше и средно училища, фирми, НПО, иновативни центрове и Министерство на здравеопазването

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени