Бургазлии ще могат да заплащат за паркиране през Viber

Този нов, бърз и удобен начин на заплащане не променя цената на зоните

Иновативното решение е разработено от URBO PARKING
Иновативното решение е разработено от URBO PARKING Източник: Община Бургас

Община Бургас вече предлага възможност за платено паркиране чрез приложението Viber. Иновативното решение е разработено от URBO PARKING. Чрез интерактивен чатбот във Viber всеки може да получава новини, информация за паркирането и различни видове паркинги с тяхното работно време. За пръв път във Viber ще бъде възможно заплащането на синя и зелена зона, благодарение на съвместната работа на Община Бургас и URBO PARKING, съобщават от местната администрация.


Този нов, бърз и удобен начин на заплащане не променя цената на зоните. Тя е такава, каквато е в момента. Не се начисляват допълнителни такси, както при плащане с СМС.


"Компанията URBO винаги е имала една цел – да улесни живота на модерния човек чрез иновативни дигитални решения. URBO PARKING приложението е инсталирано над 15 хиляди пъти и ежедневно улеснява плащанията на хиляди хора в България. Бургас бе една от първите Общини, които ни подкрепиха и заедно с тях продължаваме да развиваме удобни решения като уикенд пакет за паркинг и вече плащане чрез Viber.", каза Андрей Лилов – CEO – URBO PARKING.


Плащанията чрез Viber са поредната подобрена услуга за жителите и посетителите на Бургас. Допълнително шофьорите ще могат автоматично да проверяват в коя зона се намират, както и да получават лесно достъпна информация за паркиране по местоживеене и служебен абонамент.


Всички желаещи да използват услугата могат безплатно да се включат в канала на Градски транспорт – Бургас, като използват този линк: https://viber.com/burgas-bot

 

Още от "Бургас"

Подкрепете концепцията "Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион"

Проектната идея обединява - 18 общини, 9 държавни и общински болници, висше и средно училища, фирми, НПО, иновативни центрове и Министерство на здравеопазването

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени