Двама души загинаха при катастрофа на АМ "Тракия"

Водачът е в тежко състояние

Катастрофа между ТИР и лек автомобил (снимката е илюстративна)
Катастрофа между ТИР и лек автомобил (снимката е илюстративна) Източник: Facebook

Двама души са загинали в катастрофа при 318 км на автомагистрала "Тракия" в посока Бургас. Това съобщиха от ОДМВР - Бургас.

 

Около 07.58 ч. в района възниква тежък пътен инцидент, при който лека кола "Опел Инсигния", със старозагорска регистрация, управлявана от 40 годишен мъж, застига и блъска предприелия изпреварване товарен автомобил "Мерцедес Атего", с габровска регистрация, управляван от 39 годишен мъж, съобщават от ОДМВР-Бургас.

 

От удара "Опел"-а се завърта и се удря в товарен автомобил "Скания", пътуващ зад него, след което излиза извън платното за движение и се самозапалва.

 

При инцидента са загинали двама от пътуващите в леката кола, а водачът й е откаран в ямболската болница в тежко състояние.

Още от "Бургас"

Как изкуственият интелект влияе на финансите и бизнеса ще разберем тази неделя в Младежкия международен център в Бургас

Темата "Ерата на AI и финансовите възможности" ще потопи участниците в света на финансовата грамотност и изкуствения интелект с участието на невероятния Александър Иванов

Прочетете повече прочетете повече

В област Бургас продължават организираните инициативи за осигуряване на целогодишни полети на летището

На дневен ред бе поставен въпросът за конкретни действия, чрез които да се спре тревожната тенденция за намаляването броя на полети от и до Летище Бургас

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени