Двама пешеходци загинаха, затиснати между микробус и ТИР в Бургас

Те са отивали на работа

Двама пешеходци загинаха-Бургас
Двама пешеходци загинаха-Бургас Източник: NOVA NEWS

Двама души са загинали при катастрофа, станала в Бургас в четвъртък сутринта. В 07.54 ч. на ул. "Крайезерна" в близост до безмитната зона възниква тежък пътен инцидент, при който двама мъже и една жена от кв. "Долно Езерово" са затиснати от преминаващ камион към паркиран ТИР.

 

Водачът на движещото се превозно средство не преценил правилно страничното разстояние при разминаване. Единият мъж и съпругата му загинали на място, а третият пострадал е откаран в болница. Няма данни за здравословното му състояние.

 

Бащата на шофьора сподели пред камерата на NOVA, че синът му е бил засечен от голям камион. Мъж, пътувал в камиона, причинил инцидента, пък посочи, че всичко се е случило за секунди и разказа, че ТИР е предприел рисковано изпреварване и е притиснал превозното средство, в което се е возил.

 

Пътната отсечка е проходима в едното платно. Движението се регулира от полиция. Предстои извършване на оглед.

 

Още от "Бургас"

В Бургас започва третото издание на Детски международен анимационен фестивал

От 19 до 22-ри септември бургазлии и гости ще имат възможност да посетят късометражни и пълнометражни анимационни прожекции на чуждестранни и български автори, детски работилници за анимация и интересна изложба

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени