Габи и Десо, Димана и Христо, Вики и Георги, Арти и Криси ще се срещнат с фенове на TEEN BOOM FEST`23 в Бургас

TEEN BOOM FEST BURGAS е единственият по рода си фестивал, насочен към подрастващото поколение

Габи и Десо, Димана и Христо, Вики и Георги, Арти и Криси ще се срещнат с фенове
Габи и Десо, Димана и Христо, Вики и Георги, Арти и Криси ще се срещнат с фенове Източник: Община Бургас

Популярните влюбени двойки, които станаха пример за подражание в цяла България и спечелиха зрителската подкрепа на гледания риалити формат по една от водещите телевизии,  ще бъдат част от Фен срещите на Тeen Boom Fest в Бургас. Това са Габи и Десо, Димана и Христо, Вики и Георги, Арти и Криси.

 

Последните ще бъдат и водещи на фестивала, а Крис Дончева ще заблести с таланта си и в концертната част, където ще представи класно шоу за всички свои почитатели. Всичко това ще се случи още в първия ден, 19 август /събота/. Най-обичаният младежки фестивал TEEN BOOM FEST  ще се проведе на 19 и 20 август в района на Морска гара-Бургас, а селекцията от инфлуенсъри,музиканти и актьори обещава да събере хиляди млади хора и техните родители.

 

В първия ден на събитието, 19-ти август, на ФЕН СРЕЩА ще видите Megsunn, Linsho, Лили Аначкова, EVA, Димитър Пурнаво, Torino & Pashata, D-ZASTA, Иван Тишев, Габи и Десо (Един за друг) Димана и Христо (Един за друг) Вики и Георги (Един за друг). Любимите звезди ще ви очакват от 16.30 часа. Гостуването на 22-годишния топ изпълнител Охрид Християн Настески-Паяк  е един от големите акценти в програмата на четвъртото издание.

 

TEEN BOOM FEST BURGAS е единственият по рода си фестивал, насочен към подрастващото поколение. Той събира на едно място най-обичаните инфлуенсъри, актьори, влогъри, спортисти и певци. Те излизат от виртуалното, за да се срещнат очи в очи с последователите си. Това не е само проява за забавление, а събитие с кауза и послания.

 

Четвъртото  издание на най-успешния младежки форум в страната започна мащабна кампания срещу насилието още в края на месец юни. Инициативата е насочена към превенция на агресията, създаване на сигурна среда, формиране на култура на общуване сред малолетните и непълнолетните без насилие и без използване на езика на омразата. Основната цел е чрез положителни послания да бъде спрян физическият и психически тормоз сред подрастващите и да бъде провокирана позитивната енергия в тях.

Още от "Бургас"

Последни новини

Най-четени